Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hejka
Wielorybus ma rację dzisiaj były przydzielane skierowania na koniec maja i początek czerwca. Oraz również maj i kwiecień ze zwrotów.Był brany dzień 3.07.2015.
Wielorybus jednak nie udało Ci się załatwić coś ze zwrotów .
Życzy Ci przydziału na termin jaki Ci pasuje.
Pozdrawiam
Sprawdzamy, sprawdzamy:) Akurat dzisiaj dostałam polecony z nfz, aby zweryfikować skierowanie, umówiłam się na wtorek. Aha, z kolejki moje skierowanie zeszło z numerem ~10250, liczę (i mam nadzieję, bo tak mam zaplanowany urlop) na sierpień:D