Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
czy ktoś z Was zna Continental w Krynicy, jakie sa tam pokoje , gdzie najlepiej i jakie warunki, jade pierwszy raz do Krynicy, więc duza niewiadoma dla mnie ....
Continental już był wielokrotnie opisywany.Wrzuć w wyszukiwanie zaawansowane i poszukaj.Opinie są różne bo i taki jest standard pokoików.Ale masz na miejscu dobrą bazę zabiegową,basen do ćwiczeń,centrum Krynicy...czego więcej chcieć?
Mam dla was dobrą radę. Wszystkie będziecie jechały od strony Nowego Sącza obok Kościoła . Wystarczy poprosić kierowcę aby was wysadził przed kościółkiem na skwerku . Wszystkie będziecie miały swoje ośrodki w odległości 300- 400 m. Miejsc do imprezowania jest sporo i zorientujecie się na miejscu po pierwszym dniu. Powodzenia
Witam hania555 i ORSZULA Coraz więcej nas przybywa do Krynicy.Bliżej wyjazdu skrzykniemy się na jakieś spotkanie.Każda z nas ma Krynicę,ale wszystkie w innym uzdrowisku.Pozdrawiam
hej, dołączyłabym się do Edi, może po drodze z Poznania, ale już pospieszyłam sie i wykupiłam bilet na pociag do Krakowa, a propos spotkania w Krynicy, to jest jasne, że skrzykniemy się na miejscu , ja bede w Continentalu od 17.04,będe w Krynicy po raz pierwszy,to sie jakoś rozeznam po okolicy. Swietnie bedzie poznac sie w "realu' pa pa