Sanatorium MSWiA Continental w Krynicy Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
h_e_s_a
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2013 13:11
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Sanatorium MSWiA Continental w Krynicy Zdrój

Post autor: h_e_s_a »

Dziękuję bardzo za opinię. Właśnie "siedzę na walizce" przed wyjazdem ;)
Nie, żebym miała wygórowane oczekiwania ale dobrze jest wiedzieć co nieco o sanatorium do którego się zmierza :)
Pozdrawiam.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam :) miałam okazję obserwować kolejkę nowych kuracjuszy przy wjeżdzie do Continentala,tak to prawda czekali długo,a utrudnieniem jest jeszcze mała ilość miejsc siedzących,jedna kanapa pod ścianą .
Trzeba się uzbroić w cierpliwość i w swój fotel ;) :lol:
Natomiast po rozpakowaniu i prysznicu ,super wyciszenie w jaskini solnej ;) :)
Pozdrawiam :)
h_e_s_a
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

elfoj pisze: Ja osobiście polecam:))
Ja oczywiście też, potwierdzam co napisała "elfoj" :) Było super albowiem wszelkie niedostatki uzupełnia zgrana grupa towarzyska ;)
Pozdrawiam turnus 23.10-13.11.2013 r do zobaczyska gdzieś na szlaku, hej :) :kwiat:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Witam..ja rowniez mialam przyjemnosc przebywania w sanatorium Continental
zaliczam ten pobyt do bardzo udanych,pokoje sa urzadzone jeszcze w starym stylu,ale wszystko co potrzeba na 3 tygodnie jest
mila atmosfera,dansingi sa na miejscu i co najwazniejsze zabiegi sa na miejscu
blisko do Hawany...pozdrawiam w razie pytan o krynice moge odpowiedziec wiecej :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Continental ,fajny obiekt ,pokoje są różne ale nie najgorsze ,basen po remoncie i scisłe centrum Krynicy . :)
h_e_s_a
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

cd. Continental - jak wszędzie obsługa sanatorium dzieli się na tą, która jest miła oraz na tą, która wygląda na sfrustrowaną ;)
Panie recepcjonistki są sympatyczne aczkolwiek zasadnicze :) Jedna z pań, która wykonuje zabiegi, nie wiedzieć dlaczego - jest ,,,trudna do określenia, ale przecież tylko na chwilę nami się zajmuje, czyż nie?
Jedzenie jako takie, może cokolwiek powinno się w tej kwestii zmienić. Dopiero jak przeczyta się jadłospis na dany dzień to wiemy jaka zupę jedliśmy, ha ha. Czy za mało? Dla mnie nie a inni po prostu dojadali w pokojach ;) Pokoje i łazienki po remoncie ok, a te przed remontem/nie wiadomo kiedy/ są w opłakanym stanie, niestety.
Baza zabiegowa na miejscu jak już inni wspominali, jest ok. Ponadto można dokupić w miarę posiadanych środków pieniężnych, zabiegi prywatne. Kawiarnia od biedy ujdzie, na początek i na koniec turnusu może być. Możliwości rozrywkowych jest sporo. każdy znajdzie coś dla siebie ;) Wszędzie blisko i gwarno.
Pozdrawiam i życzę wielu miłych wspomnień z Krynicy. :kwiat: :)
grazia52
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 19 mar 2014 21:11

Post autor: grazia52 »

Wiecej tam nie pojade ,uległam wypadkowi na zabiegach , polowe turnusu przelezalam również w szpitalu ignorancja wyższego personelu przeszla wszelkie granice jednym słowem szkoda mojego zdrowia i nerw nie uslyszalam nawet słowa przepraszam ......nie polecam
ORSZULA
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 sty 2014 20:12

Post autor: ORSZULA »

Witam, czy ktoś ostatnio był w Continentalu, poniewaz mam tam skierowanie i chciałabym usłyszec troche porad odnosnie warunków mieszkaniowych, czy tam sa pokoje jedynki, czy tylko dwójki, trójki, jakie ewentualnie wybrac pietro jeśli uda się wybierać oczywiscie, pozdrowienia :)
ODPOWIEDZ