Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Andrzej J pisze:Witam. Od 15 kwietnia będę przebywał w sanatorium Czerniawa Zdrój. Planuję zabrać rower i aktywnie spędzać wolny czas. Szukam chętnych do wspólnej jazdy - Stog Izerski, Czechy i okoliczne trasy leśne. Zachęcam do zabrania roweru. Pozdrawiam.
Andrzej
Wybieram się w ten rejon ale dopiero w sierpniu…Rzeczywiście piękna okolica.
Jeżdziłem rowerem w tej okolicy ale tylko po polskiej stronie, to znaczy: Jakuszyce, Orle, Chatka Górzystów i dalej telefoniczną drogą do Stogu i zjazd tą samą trasą.. W tym roku przymierzam się do powrotu po czeskiej stronie …. Jeździłeś tam kiedyś ? Nie mam jednak pojęcia o tamtych trasach….Mieszkam zwykle w Szklarskiej.
pozdrawiam
Witam kuracjuszy Czerniawy Zdrój. Czy na 15 kwietnia wybiera się ktoś z Państwa z rejonu północy / zach.-pom., lubuskie / autem z dużym bagażnikiem lub uchwytem na rower? Rozliczenie oczywiste.
Pozdrawiam
Andrzej
Witam! Ja wybieram się do Czerniawy w lipcu i również mam nadzieję, że znajdę ekipę sportowo zakręconych. Zabieram kijki, buty trekingowe w nadziei, że zaliczy się jakieś szczyty. Po przeczytaniu twoich postów chyba się zastanowienię nad rowerem!!! bo chcieć to móc!!!
Życzę Ci i sobie oczywiście na skompletowanie jakieś paczki a jeśli się nie uda to pozostaje Ci tylko zmienić termin na lipiec . Pozdrawiam Beata (Batura).
BYłem już tam z własnym rowrem.Bajeczne trasy single track w lasach, blisko do Czech. Muszę wjechać na Stog Izerski. Nadal liczę na ludzi z rowwerami. Pozdrawiam
Andrzej