Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich czekających!
Złożyłam wniosek 17 września 2013r roku na Reumatologia w naszym oddziale NFZ dostałam numer 64234 i po 18miesiącach miałam numer 10000 w dniu 18 marca ,kiedy odesłano mi wniosek do weryfikacji.
Nie mam doświadczenia z tymi kolejkami ,raz byłam na poszpitalnym i wtedy nie czekałam w ciągu miesiąca dostałam skierowanie.Czy ktoś może coś mi podpowiedzieć ile to jeszcze może trwać?Dzisiaj odesłałam skierowanie do NFZ.
Witajcie
Jestem nowa na forum.
W niedziele przeczytałam całe wątki o dolnośląskim, co zabrać i kolejka 2015
Na sanatorium czekam od września 2013 - to będzie mój pierwszy raz...
ania80 pisze:Hej Gosiu, ja sprawdzam codziennie. Mam nadzieję na jesień z numerem 17000 może się uda.Pozdrawiam
Cześć Aniu!!
Widzę, że na wiosnę sprawiłaś sobie super kieckę (Awatar prawdę Ci powie...) Z mojej obserwacji wynika duże podobieństwo w zmniejszaniu się naszych kolejek - mimo rożnych schorzeń i mam nadzieję, że złota polska jesień może być nasza..
witam serdecznie,
ja dostałam przydział do sanatorium w Ustce w ośrodku "Radość" w zeszłym tygodniu we wtorek na termin 17.05. - 07.06. 2015.
Papiery składałam pod koniec czerwca 2013 r. I tutaj pytanie, może ktoś jedzie do Ustki w tym terminie, chętnie zabiorę się i dołożę do benzyny.
A może ktoś już był w tym ośrodku i opisze swoje wrażenia.
pozdrawiam
Sylwia
lululemon pisze:witam serdecznie,
ja dostałam przydział do sanatorium w Ustce w ośrodku "Radość" w zeszłym tygodniu we wtorek na termin 17.05. - 07.06. 2015.
Papiery składałam pod koniec czerwca 2013 r. I tutaj pytanie, może ktoś jedzie do Ustki w tym terminie, chętnie zabiorę się i dołożę do benzyny.
A może ktoś już był w tym ośrodku i opisze swoje wrażenia.
pozdrawiam
Sylwia
Sylwia moje gratulacje... datę masz super i na pewno pogoda Ci dopisze .. .życzę Ci wspaniałego wypoczynku dużo jodu miłego towarzystwa opalenizny cudnej a po powrocie czekami na Toją opinie jak było