Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Właśnie dziś kolega dzwonił do mnie i polecał to samo miejsce.Oczywiście wiem gdzie to jest i myślę,że z parą do tańca tez nie będzie problemu
Dziś pojawiło się lekkie zmęczenie materiału,no i śniegowa oprawa Krynicy bardzo sprzyjała spacerom,więc "Prezydent" musi trochę poczekać
Nie polecam kawiarenki ( nie pamiętam nazwy) na dole Patrii- jest na ilość a nie jakość-nam się nie podobało
Natomiast fajnie w Chacie Biesiadnej koło Continentala- fajna góralska muzyka i jedzenie(nie dietetyczne) ale tam trzeba wcześniej zarezerwować stolik
byłam dokładnie rok temu W Lwigrodzie i było super( 32 stopnie mrozu i biało)
Gabrysiu,takich kawiarenek na ilość,a nie na jakość jest w Krynicy więcej.Parę dni temu rozmawiałam z panią sprzedająca w sanatoriach bilety do tychże i wyraziłam dość dobitnie opinię o jakości świadczonych usług.Na szczęście możemy sami wybrać sobie miejsce i znaleźć to,co odpowiada naszym klimatom.