sanatorium Plon w Polańczyku

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
agniecha_76
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 wrz 2010 19:22
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

sanatorium Plon w Polańczyku

Post autor: agniecha_76 »

Wybieram się tam z ZUS od 6 października. Jeśli ktoś zna to sanatorium proszę o opinie.
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 14

Re: sanatorium Plon w Polańczyku

Post autor: Bietka »

Byłam tam w 2008 roku. Okolica piękna szczególnie jesienią ,wspaniałe wycieczki-wszystko to na długa pozostaje w pamięci.Warunki w sanatorium dosyć dobre (szczególnie pokoje po remoncie,jedzenie tez nie najgorsze. Niestety mam zastrzeżenia do najważniejszego tzn. zabiegów. Brak basenu, borowina w plastrach z apteki, siarka z pudełka wlewana do wanny, dobre masaże i atrakcja -grota solna i dobrze wyposażona sala do ćwiczeń Ogólnie z zabiegami za bardzo się nie wysilają w porównaniu z sanatoriami w których byłam uprzednio (Horyniec, Ciechocinek, Krynica). Pielęgniarki rzadko są do dyspozycji kuracjuszy albo są w recepcji albo na inhalacjach-oszczędności kosztem pacjentów. Nie żałuję że tam byłam ale drugi raz - dziękuję.
agniecha_76
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 wrz 2010 19:22
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: agniecha_76 »

Dziękuję za informacje pozdrawiam
elik1
Na forum od: 14 mar 2011 21:59

Post autor: elik1 »

Witam.
Dostaliśmy skierowanie do Sanatorium Plon w Polańczyku , z postu wynika ,ze Pani/ Pan też tam byli. Jakie wrażenia?/
Z góry dziękuje za odpowiedz na e-maila
[email].pl
Z poważaniem
Elżbieta
Agnes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 maja 2011 11:27
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Agnes »

Czy mozna lekarzowi zasugerować zabiegi jakie by się chciało? Wyjeżdżam ze skierowaniem ZUS 28.06.2011r.
honker
Na forum od: 20 cze 2011 10:42
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: honker »

Witam:Wybieram się 28.06.2011.z Stalowa Wolado Polańczyka Plon . Mogę kogoś zabrać w tym terminie
Pozdrawiam
jon11
Na forum od: 27 wrz 2011 20:39

Post autor: jon11 »

Otrzymałem skierowanie z ZUS do Polańczyka do ośrodka Plon wyjazd mam 2 listopada 2011. jeżeli ktoś ma wolne miejsce w samochodzie na ten wyjazd to chętnie skorzystam mieszkam w rejonie Mielca. kontakt 668503971
ODPOWIEDZ