Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
hura hura hura zadzwoniłam do NFZ. dowiedział się że wniosek do mnie został wysłany wczoraj na wyjazd do Szpitala Uzdrowiskowego tylko nie wiem gdzie i na kiedy ta że nie będę zaglądać w wyszukarkę
kbeska44 pisze:Witam !
Gosia43 gratulacje ,daj znać gdzie jedziesz. Miłego pobytu życzę i samych słonecznych dni.Wykorzystaj ten czas na maksa. Jak długo czekałaś?
No właśnie że nie długo od złożenia 25,03,2015r a dziś tylko wiem że ma przydział do Szpitala Uzdrowiskowy ale od ostatniego pobytu mija dziś 15 miesięcy...za tymi przepisami to i ja nie mogę już nadążyć ...życzę i wam szybkiego przydziału .
kbeska44 pisze:Witam!
lululemon a jaki masz profil leczenia jeśli można spytać?
Pozdrawiam !
mój profil leczenia to choroby neurologiczne, myślę, że spacery nad morzem i wdychanie jodu a w sam raz na takie dolegliwości
moja Pani neurolog zaznaczyła morze w podaniu do sanatorium i udało się:)
Jadę, jadę!!:)
dzięki dziewczyny za życzenia miłego pobytu, po powrocie na pewno tu opiszę wrażenia
Witam ! Wniosek złożyłam we Wrocławiu 3 07. 2013. Przy nr 200 w piątek ukazała się inf, że w dniach 2 - 21.06 czekają na mnie w sanatorium "Irena" w Połczynie. Termin cudowny ale samo sanatorium? ...Może ktoś był ostatnio i podzieli się wrażeniami.? Trochę się obawiam bo nie wiele jest informacji,wydaje się też ,że mało ludzi z naszego nfz leczy się tam.Dlaczego? Pozdrawiam-inka
ghjkl pisze:Gosia 43 gratuluje jednak sie stalo jest wyjazd.Zapraszam do Polanicy.Pozdrawiam
No stało się wiem jeszcze tylko że od 21 kwietnia ale nie chciał pani powiedzieć do jakiego Szpitala Uzdrowiskowego muszę cierpliwie czekać na listonosza... a kto wie może i nawet do Polanicy Tylko przyznam się tak bez bicia strasznie jestem ciekawa gdzie pozdrawiam