Dolnośląski Oddział NFZ

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2012 11:15

Re: Dolnośląski Oddział NFZ

Post autor: Gosia43 »

hura hura hura :lol: :lol: :lol: :lol: zadzwoniłam do NFZ. ;) dowiedział się że wniosek do mnie został wysłany wczoraj na wyjazd do Szpitala Uzdrowiskowego ;) tylko nie wiem gdzie i na kiedy :lol: :lol: :lol: ta że nie będę zaglądać w wyszukarkę :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
kbeska44
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2015 23:09
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: kbeska44 »

Witam !
Gosia43 gratulacje ,daj znać gdzie jedziesz. Miłego pobytu życzę i samych słonecznych dni.Wykorzystaj ten czas na maksa. :kwiat: Jak długo czekałaś?
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

kbeska44 pisze:Witam !
Gosia43 gratulacje ,daj znać gdzie jedziesz. Miłego pobytu życzę i samych słonecznych dni.Wykorzystaj ten czas na maksa. :kwiat: Jak długo czekałaś?
No właśnie że nie długo od złożenia 25,03,2015r a dziś tylko wiem że ma przydział do Szpitala Uzdrowiskowy ;) ale od ostatniego pobytu mija dziś 15 miesięcy...za tymi przepisami to i ja nie mogę już nadążyć ...życzę i wam szybkiego przydziału :kwiat: :kwiat: :kwiat: .
Awatar użytkownika
lululemon
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 24 mar 2015 15:33
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: lululemon »

kbeska44 pisze:Witam!
lululemon a jaki masz profil leczenia jeśli można spytać?
Pozdrawiam ! 8-)

mój profil leczenia to choroby neurologiczne, myślę, że spacery nad morzem i wdychanie jodu a w sam raz na takie dolegliwości :)
moja Pani neurolog zaznaczyła morze w podaniu do sanatorium i udało się:)
Jadę, jadę!!:)
dzięki dziewczyny za życzenia miłego pobytu, po powrocie na pewno tu opiszę wrażenia :kwiat:
jarja1
Na forum od: 24 mar 2015 18:21
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: jarja1 »

Witam ! Wniosek złożyłam we Wrocławiu 3 07. 2013. Przy nr 200 w piątek ukazała się inf, że w dniach 2 - 21.06 czekają na mnie w sanatorium "Irena" w Połczynie. Termin cudowny ale samo sanatorium? ...Może ktoś był ostatnio i podzieli się wrażeniami.? Trochę się obawiam bo nie wiele jest informacji,wydaje się też ,że mało ludzi z naszego nfz leczy się tam.Dlaczego? Pozdrawiam-inka
ghjkl
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 mar 2015 16:43
Staż sanatoryjny: 39

Post autor: ghjkl »

Gosia 43 gratuluje jednak sie stalo jest wyjazd.Zapraszam do Polanicy.Pozdrawiam
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ghjkl pisze:Gosia 43 gratuluje jednak sie stalo jest wyjazd.Zapraszam do Polanicy.Pozdrawiam
No stało się :lol: :lol: :lol: wiem jeszcze tylko że od 21 kwietnia ale nie chciał pani powiedzieć do jakiego Szpitala Uzdrowiskowego ;) muszę cierpliwie czekać na listonosza... a kto wie może i nawet do Polanicy ;) Tylko przyznam się tak bez bicia strasznie jestem ciekawa gdzie :roll: :roll: :roll: pozdrawiam
ghjkl
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 mar 2015 16:43
Staż sanatoryjny: 39

Post autor: ghjkl »

Gosia 43 ja tez mam od 21 kwietnia do szpitala. Przypuszczam (a mam troszke doswiadczenia) ze masz do Wielkiej pieniawy.Pozdrawiam
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ghjkl pisze:Gosia 43 ja tez mam od 21 kwietnia do szpitala. Przypuszczam (a mam troszke doswiadczenia) ze masz do Wielkiej pieniawy.Pozdrawiam
A tam tez leczą drogi oddechowe :) nie byłam jeszcze w Polanicy ;) byłam tylko przejazdem ale to prywatnie ;) ;) ;)
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ghjki ;) zajrzałam sobie tam no i podoba mi się :lol: :lol: :lol: ale niestety trza czekać na listonosza...bo to może być wszędzie : :roll: :roll: :roll:
ODPOWIEDZ