Dolnośląski Oddział NFZ

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2012 11:15

Re: Dolnośląski Oddział NFZ

Post autor: Gosia43 »

Dzięki :) zajrzałam do wyszukiwarki i mam,, ŚWIATOWID,,ŚWINOUJŚCIE, KASPROWICZA 12 od 21,04 do 12,05 2015r
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

UF Małgosiu dobrze że Światowit a nie Bałtyk. Słyszałam,że ostatnio część pokoi i tam w końcu wyremontowali ale gdyby dostać przed remontem .............. . Pod względem warunków było to moje najgorsze sanatorium :roll: W Światowicie jadałam posiłki - ok. Zabiegi rozrzucone w 3 miejscach ale Świnoujście samo w sobie super i na spacery i na tańce ;) . Gratuluję!
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2012 11:15

Post autor: Gosia43 »

Dziękuje Zosiu :) na zabiegi jestem przyzwyczajona z tym chodzeniem :lol: to będzie piękna wiosna i żeby tylko nie padało :lol: a reszta sama się ułoży....miłego dnia
Awatar użytkownika
kbeska44
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2015 23:09
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: kbeska44 »

To jedziemy na jednym wózku Kotka.Ja tez we wrześniu 2013roku na reumatologię.
Moje skierowanie już wróciło do NFZ po weryfikacji ,ale jeszcze nie widzę na przeglądarce jego, nadal pisze ,że poszło do weryfikacji.
Kotka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2015 12:41
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Kotka »

kbeska44 :)
moje też już było do weryfikacji i w środę pojawił się znowu numerek. Teraz jest ok. 6800
Awatar użytkownika
kbeska44
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Kotka , a po odesłaniu do NFZ długo czekałaś aż w przeglądarce znowu pokazał się numer?
:kwiat:
Kotka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2015 12:41
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Kotka »

Chyba 10-12 dni.
Awatar użytkownika
serendipity
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2011 18:45
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: serendipity »

Kotka i kbeska44:) chyba będziemy korzystać z sanatorium w tym samym terminie, może gdzieś się spotkamy? Też właśnie odesłałam po weryfikacji i czekam na przydział, mam nadzieję na sierpień, mimo że 24 m-ce oczekiwania, to wychodzi wrzesień, który zupełnie mi nie pasuje;/ bo urlop w sierpniu, i nie wiem, co zrobię w innej sytuacji, chyba będę musiała zrezygnować. Ale wyskrobałam kilka słów i dołączyłam do aktualizacji skierowania przez lekarza, może się przychylą? Mam nadzieję:)
Awatar użytkownika
kbeska44
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

serendipity pisze:Kotka i kbeska44:) chyba będziemy korzystać z sanatorium w tym samym terminie, może gdzieś się spotkamy? Też właśnie odesłałam po weryfikacji i czekam na przydział, mam nadzieję na sierpień, mimo że 24 m-ce oczekiwania, to wychodzi wrzesień, który zupełnie mi nie pasuje;/ bo urlop w sierpniu, i nie wiem, co zrobię w innej sytuacji, chyba będę musiała zrezygnować. Ale wyskrobałam kilka słów i dołączyłam do aktualizacji skierowania przez lekarza, może się przychylą? Mam nadzieję:)
Może się spotkamy ,kto wie? A jaki masz numer w przeglądarce na dzień dzisiejszy i profil serendipity? :)
wielorybus
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2015 12:58
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: wielorybus »

Poczatek tygodnia byl bardzo obiecujacy, ale juz od srody zaczelo isc coraz wolniej. Suma sumarum ubylo mi 806 numerkow osiagajac pulap 2314 na koniec tygodnia. NFZ dolnoslaski osiagnal w tym tygodniu 113% normy, co i tak jest calkiem dobrze :) Milego weekendu wszystkim zycze!
ODPOWIEDZ