Z Lublina do Kołobrzegu na 07.04.2015
Re: Z Lublina do Kołobrzegu na 07.04.2015
- niebieskookii
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 27 kwie 2013 14:01
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 5
Jak blondyn nie zaoferuje sie Tobie za przewodnika,to moge ja to zrobic...gosckk pisze:Hej blondynpyra jest z poznańskiego . Już to czuję, że będzie wesoło
choć w dużej mierze zależy to od ludzi ,szkoda tylko ze każdy z nas w innym sanatorium ale damy rade .Ja osobiście nie byłam jeszcze w Kołobrzegu w sanatorium więc proszę o przewodnika , przewodniczkę
))
- niebieskookii

to miło,ze zatrzymasz gryza ciasteczka dla mnie,Obiecuje za to Cie poczestowac dobrym winem,jako ze kilka dni wczesniej bede we Lwowie i juz tam kupowałem dobre napitki...Nie wiem tylko jak sie znajdziemy w Mewie?nie wiem jak wygladasz,..moze na PW dasz jakis namiar?maltor pisze:Niebieskookii fajnie , że pojawisz się w MewieWprawdzie to ciastko, które mam przywieść - na życzenie Blondyna może już zacząć wędrować w Twoją stronę po tygodniowym oczekiwaniu, ale spróbujemy dotrwać
![]()
![]()
-
blondyn
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 19 mar 2015 15:13
- Staż sanatoryjny: 11
gosckk, a wielkopolskie to nie poznańskie? Jak mnie wzrok nie myli to jesteś z funduszu wielkopolskiego. A jeśli szukasz przewodnika po Kołobrzegu to raczej nie jest takowy potrzebny. Twój dzień to będzie wyglądał mniej więcej tak: ranne wstawanie, szybka toaleta, zabiegi na rehabilitację organizm, słanie łóżka, obiad, spacer nad morze i z powrotem (150-200m), polowanie na partnera czyli "fajf" (1,5 godz.), kolacja, dancing do 22:00 i spanko. I gdzie Ty widzisz jeszcze na coś więcej czas?niebieskookii pisze:Jak blondyn nie zaoferuje sie Tobie za przewodnika,to moge ja to zrobic...gosckk pisze:Hej blondynpyra jest z poznańskiego . Już to czuję, że będzie wesoło
choć w dużej mierze zależy to od ludzi ,szkoda tylko ze każdy z nas w innym sanatorium ale damy rade .Ja osobiście nie byłam jeszcze w Kołobrzegu w sanatorium więc proszę o przewodnika , przewodniczkę
))
-
blondyn
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 19 mar 2015 15:13
- Staż sanatoryjny: 11
Facet, ty się zachowuj, Ty masz już prawie 50 lat. Już Ci nie wystarczy, że przyjdę do Ciebie z "colą"? jeszcze jakiś ciasteczek pragniesz? Nie będzie żadnych ciasteczek, sam zeżrę. A winko czy inne trunki chętnie przyjmę do "depozytu". Wózeczek inwalidzki Ci podstawimy stary pryku. Będziemy wyprowadzać Cię na spacerki przed "Mewę". Będziesz wdychał jod, a jak Ci będzie mało to skoczę do apteki i kupię jeszcze flaszkę jodyny.
- niebieskookii

Jak któras zostanie nie ustrzeli nikogo,to ja dojade za kilka dni...maltor pisze:Wiszę Gosckk Kochana, że nudzić się nie będziemyTak zapełniony harmonogram zajęć jak podał Blondyn powoduje, że zaczynam się tylko martwić o to polowanie na partnera, bo ja nie potrafię strzelać. Może jakieś sidła lub wnyki? Wspólnymi siłami coś zdybamy
![]()
![]()
Pozdrawiam M.