Z Lublina do Kołobrzegu na 07.04.2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
niebieskookii
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 kwie 2013 14:01
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Re: Z Lublina do Kołobrzegu na 07.04.2015

Post autor: niebieskookii »

Facet, ty się zachowuj, Ty masz już prawie 50 lat. Już Ci nie wystarczy, że przyjdę do Ciebie z "colą"? jeszcze jakiś ciasteczek pragniesz? Nie będzie żadnych ciasteczek, sam zeżrę. A winko czy inne trunki chętnie przyjmę do "depozytu". Wózeczek inwalidzki Ci podstawimy stary pryku. Będziemy wyprowadzać Cię na spacerki przed "Mewę". Będziesz wdychał jod, a jak Ci będzie mało to skoczę do apteki i kupię jeszcze flaszkę jodyny. :lol:[/quote]
no masz ....ze jestes tydzień młodszy ode mnie to nie znaczy ze musisz mnie zaraz pielegnowac.Raczej siły potrzebne do pielegnowania miłych dziewczyn.. ;)
maltor
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 24 lut 2015 19:33
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: maltor »

ufff odetchnęłam z ulgą , w razie braku.... Dziękuję Niebieskookii :kwiat:
gosckk
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2014 19:40
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: gosckk »

Hej :) witam was maltor blondyn i niebieskooki fakt grafik w sanatorium napiety jak pisze blondyn :) a te spacery 200 m a moze 2000m :D jakos sie znajdziemy wczesniej podawalam swoja poczte ;) a co do polowania tez jestem w tym kiepska :( najwyzej "turnus mija a ja niczyja " :D :D :D pozdrawiam wszystkich goraco :kwiat: K
gosckk
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Jak blondyn nie zaoferuje sie Tobie za przewodnika,to moge ja to zrobic... ;)[/quote]

Super dziekuje niebieskooki napewno skorzystam :D ;)
Awatar użytkownika
niebieskookii
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

maltor pisze:ufff odetchnęłam z ulgą , w razie braku.... Dziękuję Niebieskookii :kwiat:
Witaj,pozwoliłem sobie zapisac Twoj nr tel.który podałas w pierwszym poscie.Moge wiec po przyjezdzie zadzwonic? ;)
maltor
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 24 lut 2015 19:33
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: maltor »

Oczywiście Niebieskookii Gisckk i Blondyn telefonować można na podany numer :)
gosckk
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

maltor pisze:Oczywiście Niebieskookii Gisckk i Blondyn telefonować można na podany numer :)
Super numer spisałam , mam nadzieje , że nudzić się nie będziemy :))) ;) ;) ;) a może panowie cos więcej o sobie napiszą :lol: :lol: :lol: Maltor mnie juz znasz myśle , że sie odnajdziemy pa :)
gosckk
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Jakby ktos mnie szukał jestem tu :kwiat: [email].pl pozdrawiam miła ekipę poznaną na forum :) :D ;)
Awatar użytkownika
niebieskookii
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

gosckk pisze:Jakby ktos mnie szukał jestem tu :kwiat: [email].pl pozdrawiam miła ekipę poznaną na forum :) :D ;)
witaj,,ale to tylko adres mailowy,to jak tam Cie szukac?Juz szybciej moze przez "fb"
gosckk
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

niebieskookii pisze:
gosckk pisze:Jakby ktos mnie szukał jestem tu :kwiat: [email].pl pozdrawiam miła ekipę poznaną na forum :) :D ;)
witaj,,ale to tylko adres mailowy,to jak tam Cie szukac?Juz szybciej moze przez "fb"
Hej niebieskooki swoj na swego trafi :)) a moze Ty podasz namiar na fb odnajde Cie ;) pozdrawiam
ODPOWIEDZ