Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kolejka moja wypadnie najprawdopodobniej pod koniec sierpnia, ale jestem większym optymistą odnośnie zwrotów. Zwroty były, są i będą - być może nie taki full wypas jak przed świętami, ale będę próbował. W 2011 i 2013 , ze zwrotów była Perła w Sopocie, lecz nie chciałbym tam pojechać po raz trzeci. Dwa miesiące miną raz dwa, wszak niedawno ubierałem choinkę, a tu pora malować jajka
Witam wczesniej dzwoniłam pytałam się o zwroty proponowali Połczn Zdrój odmówiłam
po kilku miesiącach tez dostałam Połczyn Zdrój tyle ze okres letni więc jestem bardzo zadowolona
dobra decyzja pozdrawiam Violet podzielam bardzo dobre