Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Kochani Przepraszam, ale przygotowania świąteczne nie pozwalają mi na częste odwiedziny ns. Chłopaki bierzcie się do pomocy jak chcecie jeść słodkości, zamiast buszować po necie Pozdrawiam M.
Może w końcu będzie ok. A niebieskooki to na pewno nie ja
noooo masz..te zdjecia to ta plaza naturystów?jesli pogoda dopisze to wezmiemy tam dziewczyny.. ?haaa chyba to jestes na lezaku a n ie ja leze,dobrze ze z daleka nie widac dokładnie...
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2015 16:10 przez niebieskookii, łącznie zmieniany 1 raz.
maltor pisze:Kochani Przepraszam, ale przygotowania świąteczne nie pozwalają mi na częste odwiedziny ns. Chłopaki bierzcie się do pomocy jak chcecie jeść słodkości, zamiast buszować po necie Pozdrawiam M.
Malgosia juz sie bierze za wypieki?mniam,szkoda ze pewnie nie zostawisz dla mnie ani okruszka.Ja w tym roku mam luzik na święta,bo w piątek lece na tydzien do córek do Londynu.Zrobie tylko ciasteczka swoje i wezme..A Twoje wypieki pewnie pychota..