Z Lublina do Kołobrzegu na 07.04.2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
maltor
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 24 lut 2015 19:33
Oddział NFZ: Lubelski

Re: Z Lublina do Kołobrzegu na 07.04.2015

Post autor: maltor »

Placki orzechowe popieczone, ryba po grecku zrobiona, jedno dziecko już przyjechało do domu, zatem jestem na półmetku :lol: Teraz w ramach przyjemności dla siebie chwila odpoczynku z Wami :) Dziękuję za życzenia Rysiowi :) Wszystkim na forum ns życzę pięknej radości z przebywania z bliskimi, chwil spokoju i oczywiście ślicznych pisanek , a w poniedziałek duuużo wody :lol: :lol: :lol: M.
Awatar użytkownika
niebieskookii
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 kwie 2013 14:01
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: niebieskookii »

witaj Gosiaczku,to masz juz z górki..Nie jadłem jeszcze "orzechowca" moze kiedys mnie poczestujesz.. ;) A nie wspomniałas o nalewkach czy juz zakupione,bo trzeba zeby zoładek dobrze trawił te wszystkie słodkosci i tłustosci... ;)
gosckk
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2014 19:40
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: gosckk »

Witam :) mała przerwa w biegu hhaaha , jestem w połowie wszystkiego cały nawał jutro , w sobotę jeszcze ze święconką i będzie koniec niestety nie mam kiedy tu zagladać obowiązki wazniejsze i rodzina :) Dziękuję również za życzenia i życzę wszystkim znajomym i nie tylko Zdrowych Spokojnych Świąt ... mokrego dyngusa no i zajączka :lol: :lol: :lol: pa papa
Załączniki
wiel5.jpg
maltor
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Orzechowiec to moje popisowe ciasto :) Może kiedyś... ;) a naleweczka na trawienie najlepsza własnej roboty MIĘTÓWKA i taka przywiozę do Kołobrzegu :)
maltor
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Kasiu nie dajmy się zwariować robota nie zając nie ucieknie :lol: ale jak nie my ,to kto... :) wiem, wiem wszystko ma swój czas i swoje miejsce, a my już od wtorku będziemy odpoczywać Czekam na spotkanie z Tobą Pozdrawiam M. :)
agnes1975
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 maja 2013 22:15

Post autor: agnes1975 »

gosckk pisze:Witaj agnes1975 szkoda , że nie jedziesz z nami jeśli to Twój rocznik byłoby zarąbiście :) :shock: :shock: :shock: ;)
Witam, a no szkoda ... :( ciekawa jestem Waszych wrażeń z pobytu, słoneczko życzę na wyjazd :)
maltor
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Dziękujemy agnes 1975 za życzenia odezwiemy się i napiszemy jak tam jest w Kołobrzegu i jak było :) Pozdrawiam M.
Awatar użytkownika
niebieskookii
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 kwie 2013 14:01
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: niebieskookii »

maltor pisze:Orzechowiec to moje popisowe ciasto :) Może kiedyś... ;) a naleweczka na trawienie najlepsza własnej roboty MIĘTÓWKA i taka przywiozę do Kołobrzegu :)
mniam,,mniam,tez mam jeszcze resztki nalewek własnej roboty z ubiegłego roku.Mam z wiśni,czarnej porzeczki,czarnego bzu<ale nie z owoców,tylko z tych białych kwiatów>oraz z kwiatów jaśminu...Wziąć Ci na skosztowanie którąś? ;) A miewtówke to robie z cukierków miestowych zalanych spirytusem..Nie wiem jaka Twoja.. ;)
blondyn
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 mar 2015 15:13
Staż sanatoryjny: 11

Post autor: blondyn »

niebieskooki, bierz wszystko a nawet jeszcze więcej. Przecież wiesz że w sanatorium są duże problemy z "trawieniem" :lol: A może znajomi Ci też coś przynieśli. Na pewno nie będziesz tego wiózł z powrotem do domu, zaręczam Ci. Niby czasu będzie mało ale są jeszcze "między czasy" :P Ja w smakowaniu napitków jestem trochę do tyłu - nikt mi nie chce stawiać :cry: Może w Kołobrzegu będzie lepiej pod tym względem. Dziewczyny odpuście teraz to forum bo gary czekają. Będzie czas jeszcze się nagadać. Jak to dobrze, że mam już teraz w domu nie przeszkadzać. Szkoda niebieskooki, że teraz jedziesz do Lwowa - przyjechał byś do mnie (70 km) i byśmy urządzili "wieczór kawalerski" przed wyjazdem do sanatorium. Ale by się działo !!!!! :lol: :D
blondyn
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 mar 2015 15:13
Staż sanatoryjny: 11

Post autor: blondyn »

!cid_image004.JPG
Przesyłam życzenia dla wszystkich forumowiczów.
ODPOWIEDZ