Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witajcie, dzięki Izabelko za informację. Gdybyś jeszcze mogła napisać jak z tymi pokojami jest, jaki standard, czy wszystkie są trzy osobowe, jeżeli tak, to czy dla trzech osób jest wystarczająco miejsca do "życia". I jeszcze jak mogłabyś się zorientować, czy posiadanie i przechowywanie w jakimś pomieszczeniu roweru nie będzie problemem.
A jedzenie to nie problem. Bardziej pokoje trzy osobowe, wszystko zależy jakiego standardu one są? Czy 3 łóżka stanowią przeszkodę, czy są w pokoju na tyle przestronnym, że da się spokojnie funkcjonować.
Mam tylko , że pogoda pozwoli czas spędzać poza budynkiem, na rowerze, spacerze czy pływaniu .
Czekamy na wszelkie informacje, pozdrawiam.
Niusia59 pisze:Witajcie, dzięki Izabelko za informację. Gdybyś jeszcze mogła napisać jak z tymi pokojami jest, jaki standard, czy wszystkie są trzy osobowe, jeżeli tak, to czy dla trzech osób jest wystarczająco miejsca do "życia". I jeszcze jak mogłabyś się zorientować, czy posiadanie i przechowywanie w jakimś pomieszczeniu roweru nie będzie problemem.
A jedzenie to nie problem. Bardziej pokoje trzy osobowe, wszystko zależy jakiego standardu one są? Czy 3 łóżka stanowią przeszkodę, czy są w pokoju na tyle przestronnym, że da się spokojnie funkcjonować.
Mam tylko , że pogoda pozwoli czas spędzać poza budynkiem, na rowerze, spacerze czy pływaniu .
Czekamy na wszelkie informacje, pozdrawiam.
Witam
trzecie łóżko jest dostawką ,ale jak masz dobre towarzystwo to naprawdę nie jest to problemem,spokojnie da się żyć my w pokoju tańczyliśmy to chyba nie jest tak żle.Co do roweru spokojnie przy windzie jest dużo miejsca wewnatrz budynku.Mam nadzieję że pogoda dopisze bo naprawde jest gdzie jeżdzić na rowerze i spacerować okolice przepiękne.Pozdrawiam i życze miłego pobytu.
No i razem z Kamishi dojechałyśmy dzisiaj na miejsce. Oczywiście tak jak się spodziewałam z zarezerwowanego wcześniej telefonicznie pokoju jednoosobowego nici... Pokoje na miejscu przydziela pielęgniarka i była bardzo zdziwiona, że pani w recepcji obiecuje kuracjuszom takie wygody... Ostatecznie razem Kamishi wylądowałyśmy w pokoju dwuosobowym. Pokoje jak na dwie osoby wystarczające i przyzwoite. Telewizor, czajnik, meble (szafki), balkon . Własne wc, kabina prysznicowa, suszarka do włosów. W pokoju Wi-Fi nie łapie ale na dole przy recepcji zasięg jest. Ogólnie czysto, schludnie i wystawnie. Nie bardzo rozumiem jak można z tych dwójek zrobić trójki i jeśli będzie taka sytuacja na pewno się na to nie zgodzimy. Okolica przepiękna, pogoda coraz fajniejsza. Pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne a co będzie później zobaczymy... Dam znać ! Pozdrawiamy !
Agnieszka K. dobrze że szczęśliwie dotarłyście i dziękuję za ostatnie wiadomości z Pałacu podniosłaś mnie trochę na duchu bo jestem już coraz bliżej wyjazdu a wiadomości wcale nie za wiele no i nadal nie widzę innych uczestników turnusu majowego.Pozdrawiam Was bardzo serdecznie ,życzę pięknej pogody i bawcie się dobrze
Dzięki dziewczyny za super informacje. Jak to czytam to coraz mniej strasznie to brzmi. Dzięki Izabelka za odpowiedź co do roweru. Skoro potwierdzacie, że okolica jest cudowna to na pewno zabiorę rower i dodatkowo się zrehabilituję. Tym którzy rozpoczęli pobyt życzę super pogody i miłego pobytu. pozdrawiam
Agnieszka pojechałyście samochodem więc nie jest Wam obca sprawa parkingu ,czy parking jak zazwyczaj bywa w zusowskich sanatoriach - płatny????
pozdrawiam
Parking jest darmowy ale nawet jakby był płatny to jest jeszcze blisko sanatorium sporo innych miejsc do parkowania. Jedzenie również nie jest takie straszne ( przynajmniej na razie) jak poprzedniczki opisywały. Owszem porcje są małe i jak ktoś lubi sobie dobrze zjeść, to pewnie będzie musiał dokarmiać się na własną rękę. Dla mnie są wystarczające, bo ja tu schudnąć przyjechałam Aha, od każdego pobierają 40 zł za telewizor w pokoju. Pani od sprzątania ma przychodzić raz na tydzień ale jeśli będzie taka potrzeba może przychodzić częściej.
Dziękuję za kolejną informację najważniejsze w tym jest to co piszesz, że wcale nie jest tak źle jak pisały poprzedniczki i oby było tak dalej .
Życzę Wam cudownej słonecznej pogody ,wspaniałych humorów i super wypoczynku,pozdrawiam