Dolnośląski Oddział NFZ

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
anovi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2014 13:36
Oddział NFZ: Dolnośląski

Re: Dolnośląski Oddział NFZ

Post autor: anovi »

Gratuluję :D Mi proponowano ze zwrotów tylko Szczawno lub Ciechocinek :( odmówiłam a bardzo liczyłam właśnie na Kołobrzeg.Życzę Tobie owocnej rehabilitacji i super towarzystwa :D
wielorybus
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2015 12:58
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: wielorybus »

Dzieki. Wlasnie Ciechocinek tez mi dzisiaj proponowali, ale doszedlem do wniosku, ze wole Kolobrzeg. Na Ciechocinek jestem za mlody ( nie dalbym rady :P ). Bardzo ciesze sie z Kolobrzegu i terminu, bo idealnie mi pasuje :) Nikt nie chce jechac ze mna autem? Turnus mam od soboty - na ktora najlepiej tam przyjechac?
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2012 11:15

Post autor: Gosia43 »

Gratulacje Wielorybus :) Ty masz Kołobrzeg od 18 kwietnia ja mam Świnoujście od 21 kwietnia....Życzę wspaniałego wypoczynku ekstra zabiegów no i towarzystwa ;)żeby tylko nam pogoda dopisał to będzie super :lol: :lol: :lol: pozdrawiam
wielorybus
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2015 12:58
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: wielorybus »

Patrzylem na dlugoterminowa i poczatek zapowiada sie kiepski (nawet przymrozki w nocy)... Ale miejmy nadzieje, ze to tylko tak na dzien dobry :)
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Koleżanka z Legnicy wyszła właśnie ze szpitala i teraz będzie czekała na poszpitalny wyjazd do uzdrowiska jak myślicie załapie się w tym roku ?
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2012 11:15

Post autor: Gosia43 »

Witaj Zosiu ;) Myślę że koleżanka się załapie jeszcze w tym roku ;) A może to będzie niespodzianka tak jak u mnie ;) Życzę powodzenia :kwiat: :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dzisiaj mam fajny numer 14700. Taka cisza u nas że aż głucho. :shock: Pozdrawiam ciepło. :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Gosiu bardzo dziękuję za odpowiedź i informacje :) :kwiat:
Awatar użytkownika
MariolaAG
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 paź 2010 17:35
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: MariolaAG »

Witam
Dzisiaj NFZ Dolnośląski przydziela wnioski z dnia 23.07.15, na koniec czerwca początek lipca 2015. a ja już za dwa tygodnie będę w Kołobrzegu, jak ten czas leci.
Pozdrawiam
Mariola :serce: :lol:
Awatar użytkownika
Sewelka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2015 13:45
Podziękował: 1 raz

Post autor: Sewelka »

MariolaAG pisze:Witam
Dzisiaj NFZ Dolnośląski przydziela wnioski z dnia 23.07.15, na koniec czerwca początek lipca 2015. a ja już za dwa tygodnie będę w Kołobrzegu, jak ten czas leci.
Pozdrawiam
Mariola :serce: :lol:
Witaj nasza - dolnośląska Wieszczko :kwiat: :kwiat: , serdeczne dzięki za najnowsze doniesienia z NFZ :kwiat:
Życzę Ci miłej, słonecznej kuracji przy szumie naszego Bałtyku - w doborowym towarzystwie, ma się rozumieć :lol: :lol: . Ponoć Kołobrzeg ma najwięcej słonecznych dni z polskich miast :D :D , a poza tym jest CUDOWNY.
ODPOWIEDZ