Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
rybka pisze:U mnie w ciągu dwóch dni 500 nr w dół a szwagier z nr 2300 (Ślaski NFZ) jeszcze bez przydziału - 26 miesięcy w kolejce
Rybko ! tylko się cieszyć należy -jak dostanie swój przydział to lato będzie -no może późna wiosna
Ja dostałam przydział przy nr 9000 a tu 2300 i cisza
U mnie z przodu nadal 65 .... dobrze jest za rok ,no może trochę wiecej niż rok - bo za rok będzie dopiero 24 msc. -a tu piszą że 26-28 msc.....do wyjazdu -lato, lato, lato czeka -zaśpiewam potem sobie