"Pałac na wodzie" Augustów
-
Agnieszka K
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 02 lut 2015 11:08
- Staż sanatoryjny: 2
Re: "Pałac na wodzie" Augustów
Sławek.
-
Agnieszka K
- Pomocny Kuracjusz

Ewa maro - wszystko można dogadać na miejscu. A zakwasy to znak, że człowiek żyje i najlepiej je rozćwiczyć/rozchodzić. Po trzech dniach pobytu prawie już o nich zapomniałam. Dość już się w życiu tabletek nałykałam... Pozdrawiam.
-
izabelka5555
- Kuracjusz

- Na forum od: 12 mar 2015 16:33
Witam na moim turnusie było więcej mężczyzn jak kobiet i w innych sanatoriach w Augustowie przeważali mężczyzni.Apropos zabiegów faktycznie są w sobotę do godz.12.00 ,ale jak się chce jechać do domu na weekend to można to załatwić bez problemu.Pani psycholog jest 2 razy w tygodniu po południu.Poza tym jak osoba obrotna to można wszystkie zabiegi ogarnąć do południa ,a popołudniami mieć czas dla siebie.Pozdrawiamsawko pisze:Wygląda że nie będzie tak źle, szczególnie w pełni wakacyjnego sezonu. Ponieważ widzę że piszą same Panie, mam skromne pytanie czy aby to nie jest żeńskie sanatorium. Możecie mi powiedzieć jak to się ma w praktyce ?. Jak dotąd nie widziałem żadnego męskiego wpisu. Pozdrawiam, życzę miłego wypoczynku i moc atrakcji.
Sławek.
Cieszę się Aga że pogoda dopisuje mam nadzieję że i dla mojego turnusu dopisze pozdrawiam serdecznie
-
Agnieszka K
- Pomocny Kuracjusz

- Magi
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 11 lip 2014 01:16
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 10
Lepiej jechać jak już miejsce trochę oswojone. Tym bardziej dzięki, mimo, że internet" nie hula " i pogoda raczej spacerowa, macie czas aby nam , oczekującym , rozwiać trochę obaw.
Agnieszko jakbyś jeszcze mogla jakieś pocieszające fotki przesłać na stronkę/ pokój, łazienka itd../ to będziemy cie wychwalać aż do ....
Wiesz przecież, że na oficjalnej stronie to tylko puste i zimne "marmurowe" przestrzenie..i właściciel w całej okazałości..
Życzę kuracjuszkom słoneczka i sil na spacery i walczcie dzielnie z komarami i z przypadłościami jakie was zawiodły do tego przybytku.
Zastanawiam się jak ZUS podpisał umowę z Falkowskim skoro w swoich wymaganiach dla ośrodków stacjonarnych ma i basen i kriokomorę i wanny do masaży podwodnych...
Borowina podobno jest tuż przy ośrodkach sanatoryjnych ale nie ma jej w ofercie. Nie chcą się pobrudzić czy jak?
Pozdr. M.
Pozdrawiam