Polańczyk Solinka18.04
Polańczyk Solinka18.04
Witam. Pytałam o Solinkę w Polańczyku.Dzisiaj dzwoniłam do ośrodka,pani na recepcji poinformowała mnie,że nie mają pokoi 3 osobowych,tylko 4 osobowe.Przyznam się,że doznałam szoku,żeby w tych czasach były tak duże pokoje. Mam prośbę,może ktoś był w ostatnim czasie i ma jakieś info to byłabym bardzo wdzięczna. 
Re: Polańczyk Solinka18.04
Shahid17- To dziwne bo na ich stronie jest napisane, że oferują pokoje 1,2,3 osobowe. O 4 osobowych nawet nie wpominają. Ja jadę miesiąc po Tobie więc jestem ciekawa jak rozwinie się ten wątek. Nie powiem te 4 mnie przerażają!
- Magi
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 11 lip 2014 01:16
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 10
Jeśli to coś pomoże to byłam w Solince kilka lat temu . Wtedy nowe pokoje na poddaszu rzeczywiście były 4-osobowe a nawet 6- osobowe/w 2008 r/ W systemie studio 2x2 wcześniej te same pokoje były 3osx2 ze wspólną łazienką. Trochę nieprzemyślane ale jeśli się trafi fajne współlokatorki to nie jest żle... Mieszkałam w 6 osób . Wspólna łazienka z wanną. Niżej były pokoje 2 osobowe ale trąciły wczesnym Gierkiem. Może po remoncie też zrobili studia. Niżej plusem były tylko balkony, których na poddaszu brakowało. W kwietniu już powinna być ładna pogoda na spacery.. a Polańczyk poza sezonem sprzyja wypoczynkowi...
Pozdr
Pozdr
Wielkie dzięki Magi.dobre i to,bo mam wrażenie że nikt nie był tam w ostatnim czasie,a za wiele informacji jak dzwoniłam nie otrzymałam .mam przyjechać a na miejscu wszystko się okaże ale nastawiam się pozytywnie liczę na piękną pogodę ,to pokój potrzebny do spania i tak do tego podchodzę,chociaż każda info mile widziana.Pozdrawiam.