Jadę do Ciechocinka w październiku

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Hana51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 sty 2015 22:17
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6

Re: Jadę do Ciechocinka w październiku

Post autor: Hana51 »

hania-proko19 pisze:
roxy pisze:A o które sanatorium pytasz?
o :oops: :oops: kolejowy szpital uzdrowiskowy.....
Haniu :kwiat:
Jadę tam na przełomie lipca-sierpnia. :D :D Po moim powrocie będziesz miała świeżusie informacje niczym ciepłe bułeczki. Pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
hania-proko19
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2015 18:09
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: hania-proko19 »

maria_malek1 pisze:Super trafiłaś Ciechocinek w pażdzierniku. :D Napisz, czy już tak wcześnie otrzymałaś przydział do sanatorium z NFZ lubelskiego i czy długo czekałaś. Pozdrawiam i mam nadzieję, że jeszcze na forum się spotkamy, bo do wyjazdu masz jeszcze sporo czasu. :kwiat: :kwiat: :kwiat:
ZUS mnie wysłał w październiku, ponieważ na krtań nie miał wcześniejszych terminów, a tak naprawdę to jedyne miejsce w Polsce gdzie mogę podreperować moje narzędzie pracy. dzięki za info....
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: maria123 »

No to życzę trafnych zabiegów i udanego wypoczynku. :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ