Ustroń sanatorium Narcyz

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
filipinka54+
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 mar 2015 07:33

Ustroń sanatorium Narcyz

Post autor: filipinka54+ »

Może ma ktoś świeże informacje na temat tego sanatorium ?
filipinka54+
Kuracjusz
Kuracjusz

Re: Ustroń sanatorium Narcyz

Ciekawa jestem jakie są pokoje w tym sanatorium ,ilu osobowe? itp.. jest bardzo niewiele informacji .Proszę o odzew
Awatar użytkownika
esia62
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 wrz 2011 17:21
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: esia62 »

Bylam w tym sanatoriumw styczniu tego roku:).Jesli masz pytania to odpoweim.
filipinka54+
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj esia62. może podpowiesz mi w jakim pokoju zamieszkać ażeby podziwiać przy okazji wodoczki ? czy w pokojach jest czajnik ? ręczniki ?czy jet gdzieś w ośrodku Wi-Fi ? wiem ze jest na miejscu stołówka , ale na wszystkie zabiegi trzeba dochodzic .Czy jest to mocno uciążliwe ? A gdzie na tańce ?
filipinka54+
Kuracjusz
Kuracjusz

czekam aż ktoś podpowie jak tam jest w tym Narcyzie? Jakie są pokoje? ,nigdzie nie mogę tego znaleźć .Czasu coraz mniej do wyjazdu
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Taki sobie, blokowy gmach.
Ze strony tego sanatorium: "Sanatorium Narcyz zapewnia wszelkie udogodnienia architektoniczne dla niepełnosprawnych (z wyjątkiem osób poruszających się na wózkach inwalidzkich). Hmm...
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Niestety, historia lubi się powtarzać :roll: :twisted:

Nie rozumiem dlaczego ktoś kto był w danym ośrodku po prostu go nie opisze tylko czeka na zadawanie pytań :shock:
Uważam, że każdy kto chce skorzystać z informacji powinien również sam opisać swoje spostrzeżenia i podzielić się wiedzą.
To działa w obie strony. Jak nie będzie przekazu to nie będzie skąd czerpać wiedzy - proste :roll: ;)

Pozdrawiam :kwiat:
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2011 17:27
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 16

Post autor: barba »

Witam :P muszę przyznać,że nie byłam w Narcyzie,ale wszystkie piramidy są prawie takie same :P pokoje 2,3,4 osobowe i studia z łazienkami.Na zabiegi musisz dochodzić do zakładu przyrodo-leczniczego,ale jest to blisko i droga przyjemna ( masz spacerkiem 5 min)Jeśli chodzi o tańce,to bawią się w wielu miejscach tj,zaraz obok w Wildze(tam jest muzyka na żywo) a największy lokal jest w Równicy,Grali też w Kosie,ale był w remoncie i jakoś nie mogą go otworzyć.Mam nadzieję,że będziesz zadowolona :P :P :P pozdrawiam.
filipinka54+
Kuracjusz
Kuracjusz

Dziękuje bardzo za informacje .Mam nadzieję że będzie bardzo fajnie i innej opcja nie wchodzi w rachubę .Pozdrawiam
Awatar użytkownika
esia62
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 wrz 2011 17:21
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: esia62 »

Pokoje w Narcyzie są rózne.Mieszkalam w jedynce typu studio( 2+1) widok z okna byl na las.jesli chcesz miec fajne widoki i ładniejszy pokoj to pokoje od strony sanatorium Kos to mają.Byly pokje typu studio i pokoje 2 lub 3 osobowe.
Czajniki i reczniki byly.Reczniki mozna wymieniac na prosbe nie bylo z tym problemow.Tv bylo platne , za caly turnus ponad 80 zl.Z Wifi byl problem w pokojach , jedynie na dole przy recepcji.Podobno mialo sie to zmienic od maja.
zabiegi byly obok w zakladzie przyrodoleczniczym ,trzeba zejsc na doł , niedaleko.Akurat dla mnie to nie byl problem.trzeba wziasc jakas torebe na stroj sportowy , lub kapielowy , recznik itp.Tance byly obok w Wildze lub w Rownicy.
ODPOWIEDZ