"Pałac na wodzie" Augustów

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Magi
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 11 lip 2014 01:16
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10

Re: "Pałac na wodzie" Augustów

Post autor: Magi »

ewo . Fakt
Najważniejsze jest towarzystwo, bo jedziemy na ponad trzy tygodnie. Od tego głównie będzie zależeć czy dobrze bodziemy wspominać ośrodek.Ja jestem optymistką i raczej dogaduję się z ludźmi ale na to kto przyjedzie nie mam wpływu.Więc pytam o to, co można przewidzieć i jest stabilne. Zabiegi i zakwaterowanie. Na pogodę i ludzi nie mam wpływu. Mogę sobie tylko życzyć.
Jedziesz wcześniej, więc życzę wszystkiego dobrego.I ludzi i pogody i wyników rehab. :kwiat:
A fotka nie zawadzi.... :roll:
Agnieszka K
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 lut 2015 11:08
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Agnieszka K »

Magi,na tej stronie masz sporo fotek które dobrze odzwierciedlają rzeczywistość. http://www.booking.com/hotel/pl/paaac-na-wodzie.pl.html. Jest przyzwoita łazienka, a w pokojach są dwa łóżka tyle że oddzielone od siebie szafeczkami nocnymi. Tak jak wcześniej pisałam nie wyobrażam sobie dostawki trzeciego łóżka. Owszem jest to możliwe tylko po co ? Żeby się męczyć ? Całe szczęście na moim turnusie nikt takich pomysłów nie ma.
ewa maro
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2015 22:26

Post autor: ewa maro »

Agnieszka owszem dla naszej wygody jedynki byłyby najlepsze ale wiadomo liczy się kasa,Ale czy na Waszym turnusie wszystkie pokoje to 2 czy są i 3 bo jak byłam ostatnio w Uniejowie to były pokoje węższe 2 i odrobinę szersze 3 ale na prawdę nie było źle , w jednakowym składzie mieściłyśmy się i tu i tu.
życzę Wam super pogody odpoczywajcie,relaksujcie się no i oczywiście podleczcie się jak najwięcej :kwiat:
Niusia59
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2015 17:31

Post autor: Niusia59 »

Witajcie, z tymi pokojami to dwie osoby fajnie. Ale powiedzcie z basenu nawet w okolicy nie korzystacie, nie ma takich zabiegów w ogóle?? Gdzieś czytałam , że dowozili na basen do innych ośrodków.
Magi , my jedziemy w tym samym terminie, to już mamy jakiś znajomości ;)
A jeszcze powiedzcie z której strony budynku lepiej mieć pokój , gdzie ładniejszy widok??
Niusia59
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

A co do fotek, hmmm na zdjęciach hotelu są piękne łoża z wystrojem takim, że podejrzewam kuracjusze takich nie mają :roll: łazienki są ok, a jeszcze jakbyście dziewczyny powiedziały jak jest z tym sprzątaniem, faktycznie WC, prysznic itd. sprząta ktoś czy same dbacie o to??
Jest możliwość wypożyczenia ręczników, czy wszystko swoje trzeba mieć?
Ale was zarzucamy pytaniami, ale zawsze najgorzej maja pierwsi, następni są już wyuczeni :lol:
pozdrawiam
ewa maro
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Niusia Ty z Magi faktycznie macie już zawarte znajomości będzie Wam razem raźniej.Ja jadę po Agnieszce to ewentualnie coś jeszcze przekażę na forum.A co do tych łóżek to mogą faktycznie tak wyglądać bo maja poszyte nakrycia z takich nie mnących materiałów już tak miałam na zusowskim odpoczynku .Ale na kanapy fotele w pokojach i wolne przestrzenie czy stojące lampy to tylko w apartamentach dla prywatnych bywalców /a jest ich o wiele za mało jak na potrzeby utrzymania takiego gmachu i dlatego jest niezastąpiona prewencja Zus-u która nie musi mieć tego co prywatni kuracjusze/.
Niusia byleby towarzystwo i pogoda dopisała to na pewno powrócimy zadowolone.Pozdrawiam :kwiat:
Niusia59
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Ewo masz pełną racje, szczególnie że jesteś moją imienniczką :serce: Będzie dobrze , w to nie wątpię . Biorę rower , mam nadzieje że Megi też weźmie to cała okolica nasza :lol: Bawcie się dziewczyny dobrze, odpoczywajcie , skutecznie leczcie i zdrowe wracajcie :D
ewa maro
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witaj Niusia dziękuję , widocznie imienniczki już tak mają i potrafią się dogadać :kwiat: pozdrawiam
izabelka5555
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 12 mar 2015 16:33

Post autor: izabelka5555 »

Niusia59 pisze:A co do fotek, hmmm na zdjęciach hotelu są piękne łoża z wystrojem takim, że podejrzewam kuracjusze takich nie mają :roll: łazienki są ok, a jeszcze jakbyście dziewczyny powiedziały jak jest z tym sprzątaniem, faktycznie WC, prysznic itd. sprząta ktoś czy same dbacie o to??
Jest możliwość wypożyczenia ręczników, czy wszystko swoje trzeba mieć?
Ale was zarzucamy pytaniami, ale zawsze najgorzej maja pierwsi, następni są już wyuczeni :lol:
pozdrawiam
Witam reczniki są w łazienkach po 2 szt na osobę i co tydzień wymieniane.Co do sprzątania po wielkich awanturach zaczeli sprzątać po 2 tyg pobytu,my sprzatałyśmy sobie same,ale środki wzięłyśmy od pani która niby sprzątała,choć pod koniec turnusu doszły stażystki to może teraz jest lepiej ze sprzątaniem.A co łóżek są bardzo strojne i naprawdę wygodne.Pozdrawiam
Niusia59
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witam, dzięki Izabelko za odpowiedź.
Chyba już wszystko na temat ośrodka wiemy, resztą same się zajmiemy , zorganizujemy i będzie super!!
Zablokowany