Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ja się wcale nie ukrywam, tylko nikt nie chce do mnie podejść. Na molo też byłem, nawet rowerem przyjechałem. Zaliczyłem pięć wieczorków zapoznawczych (Verano, San), spotkanie z Kurtem Schellerem na giełdzie gastronomicznej w Aquariusie, pilnowałem czerwonego Seata na nr L......5 (ale wczoraj mi znikł na całe popołudnie). Dzisiaj jestem saunie o godz. 17:55 w Sanie. Później koncert akordeonistów o 19:00 w kawiarni Dell Amore i następnie wieczorek zapoznawczy chyba w Verano. I jakie tam incognito. Jutro będę czekał przed Mewą z butelką Coli przed Mewą na przyjazd niebieskookiego. Pa, szukajcie mnie
gosckk pisze:Agnes jak chcesz wiecej informacjii to maltor podala nr telefonu w 1 poscie dzwon napewno odpowie
Hej dzięki za radę też o tym myślałam ale nie chcę zabierać cennego czasu, w Kołobrzegu tak szybko leci zadzwonię jak wróci , a jak się kuracja w Perełce? ciągle ktoś do Was dojeżdża a w moim terminie nie widać chętnych
Droga agnes 1975 zadzwoń powiem co i jak. Jak widzisz nawet zasięgu neta w Mewie nie mam Dobrze, że się na forum z gosckk dogadałyśmy. Spędzamy wolny czas razem Jest fajnie