Mniejsze kolejki do sanatorium
-
forumowicz
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 11 maja 2014 19:33
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowano: 31 razy
Re: Mniejsze kolejki do sanatorium
Witam czytam wasze posty zaciekawił mnie wpis że można skorzystać z skierowania z prywatnego gabinetu
nawet nie wiedziałam dobrze że piszecie bedziemy wiedzieć informacja bardzo przydatna pozdrawiam jeszcze raz dziękuje

nawet nie wiedziałam dobrze że piszecie bedziemy wiedzieć informacja bardzo przydatna pozdrawiam jeszcze raz dziękuje
-
forumowicz
Hej, coś drgnęło.
Wczoraj Ministerstwo Zdrowia zapowiedziało rychłe wprowadzenie planu zmniejszenia kolejek do sanatoriów.
Będzie lepiej?
Wczoraj Ministerstwo Zdrowia zapowiedziało rychłe wprowadzenie planu zmniejszenia kolejek do sanatoriów.
Będzie lepiej?
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
Mniejsze kolejki do sanatorium
sprawdziłem wersję elektroniczną Rynku Zdrowia...Pink pisze:Hej, coś drgnęło.
Będzie lepiej?
niczewo...
ale jest skojarzenie - ponoć może zdecydować ministerialna afera - jakieś "prokuratory" tam się udały...
więc już wróble ćwierkają ...
-
forumowicz
Ja też to słyszałam, a co będzie, to się przekonamy jak doczekamyPink pisze:Hej, coś drgnęło.
Będzie lepiej?
Pozdrawiam
-
xzibi
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 mar 2013 14:27
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękował: 1 raz
Zlikwidują dofinansowanie z NFZ i po kolejkach.Obym się myliłPink pisze:Hej, coś drgnęło.
Będzie lepiej?
-
forumowicz
Ponoć dopłaty mają być zróżnicowane ze względu na dochody. Kto mniej zarabia, ten mniej zapłaci.
Również mają zmodyfikować system wyjazdów z ZUS. Prewencję będą stosować raczej w miejscu zamieszkania.
Również mają zmodyfikować system wyjazdów z ZUS. Prewencję będą stosować raczej w miejscu zamieszkania.
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Ble, ble, ble.Co wy wymyslacie?, zapewne mojej Pani Stasi ktora mieszka 10 km. od najbizszych zabudowan , sprzedaje jajka i brak jej jednej reki i nogi dadza w miejscu zamieszkania.Lepij dla mnie zastosuja terapie spalinami w ramach poprawy stanu zdrowia po calkowitym usunieciu tarczycy i przytarczek Gdzie jakas logika.Potrzebuje jodu jak powietrza.Jade po raz pierwszy do sanatorium ,odczekalam i jade.Czytajac niektore posty tak sobie mysle ze u niektorych zaistniala nowa jednostka chorobowa i mysle ze nieuleczalna ja ja nazwalamZAZLA maja zawsze za zle.Pozdrawiam i zycze pogody ducha ElaPink pisze:Ponoć dopłaty mają być zróżnicowane ze względu na dochody. Kto mniej zarabia, ten mniej zapłaci.![]()