Mariola szybko zleci te dwa tygodnie to tak jak u mnie nim się obejrzałam trza było się pakować i paczkę wysłaćMariolaAG pisze:Witam
Dzisiaj NFZ Dolnośląski przydziela wnioski z dnia 23.07.15, na koniec czerwca początek lipca 2015. a ja już za dwa tygodnie będę w Kołobrzegu, jak ten czas leci.
Pozdrawiam
Mariola![]()
Dolnośląski Oddział NFZ
Re: Dolnośląski Oddział NFZ
-
wielorybus
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 05 sty 2015 12:58
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 3
Wielorybus, a co trzeba zrobić, by dostać "zwroty"? Mój mąż też ma skierowanie z 26 lipca i boi się, że faktycznie będzie to zawodowo bardzo nieodpowiedni termin. Co wówczas należy zrobić, ktoś wie? Można wnioskować o inny termin, czy złożyć rezygnację i ustawić się na nowo w kolejce? Byłabym wdzięczna za odpowiedź.wielorybus pisze:Moje skierowanie jest z 26 lipca, wiec pewnikiem dostalbym lada dzien i to w najmniej odpowiednim dla mnie okresie... Dobrze, ze udaly sie zwroty. Dobra, czas sie pomalu pakowac, bo pojutrze mam byc w Kolobrzegu!!!Gdzie ta moja walizka...
-
wielorybus
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 05 sty 2015 12:58
- Staż sanatoryjny: 3
Kurcze, glupio tak nie zagladac w kolejke
To co - nie ma nikogo chetnego na podroz do Kolobrzegu w sobote z samego rana?
- serendipity
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 17 gru 2011 18:45
- Staż sanatoryjny: 5
Bardzo chciałam pojechać teraz do Kołobrzegu (bo to jedno z trzech miast nad morzem, które ma bezpośrednie połączenie kolejowe z Wro (Kołobrzeg, Międzyzdroje, Trójmiasto), ale nie udało mi się zarezerwować noclegu:/ A na miejscówkę z nfz muszę poczekać jeszcze 3-4 m-ce,
- kbeska44
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 21 mar 2015 23:09
- Staż sanatoryjny: 2
Mój mąż z ZUS-u teraz pojechał do Polańczyka na 24 dni bez kolejek.Załatwiał 1 m-c od złożenia wniosku.Można -można.Dlaczego nie ma tak w NFZ-cie?
pozdrawiam wszystkich cierpliwych.a Tym ,którzy się doczekali życzę udanych wyjazdów i duuużo słoneczka
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy