polanica zdrój-korab

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
mira655
Na forum od: 26 lip 2009 12:34

polanica zdrój-korab

Post autor: mira655 »

jadę z zus do polanicy od 12 września,kto może powiedzieć jak tam jest.sanatorium o nazwie korab.
majeczka
Na forum od: 06 sie 2009 10:21

Re: polanica zdrój-korab

Post autor: majeczka »

Witam, ja też tam mam jechać od 19 sierpnia. Nie za wiele jest informacji o tym sanatorium, gdzieś widziałam zdjęcie budynku i nie wygląda to ładnie. Zastanawiam się nad zmianą terminu i tym samym zmianą miejsca. Pozdrawiam i ewentualnie czekam na opinie o tym sanatorium.
majeczka

No i jadę jutro do Koraba, więc napisze zaraz po przyjeździe co i jak w tym sanatorium jest. Mam nadzieję, że będzie ok. Bo w pierwszej chwili chciałam przekładać wyjazd.
Priorytettt
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2009 16:00

Post autor: Priorytettt »

Właśnie wróciłam z turnusu w Korabie. Warunki takie sobie, da się znieść. Pomijając brak jakichkolwiek zabezpieczeń budynku, każdy kto chce może sobie wejść i nikogo to nie zainteresuje. Dopiero gdy doszło do włamania personel zaczął dbać o to by drzwi jednak były zamknięte. Także proszę uważać;)
Pani "kierownik" jest osobą bardzo niedowartościowaną, nieprzyjemną i na bakier z dobrym wychowaniem. Na każdy, nawet najmniejszy problem (a problemy robi z wszystkiego) reaguje krzykiem, nie obchodzi jej czy rozmawia z 70-letnim staruszkiem czy 20-latką. Gdy zostałyśmy okradzione potrafiła tylko oskarżyć Nas, że to Nasza wina i iść na skargę do Ordynatora, że my bezczelne mamy do niej pretensje o to, że nie czujemy się bezpiecznie i, że się nami w ogóle nie interesuje. Gdy widziała Nas później na ulicy odwracała głowę w drugą stronę. Bardzo dorosłe z jej strony;)

W każdym bądź razie życzę miłego pobytu;)

Pozdrawiam

Edit: Zapomniałam dodać Cennik opłat dobowych: Czajnik 1 zł, TV- 2 zł, Leżak- 1.50zł

To tyle:)
mira655
Na forum od: 26 lip 2009 12:34

Post autor: mira655 »

BARDZO DZIĘKUJĘ ZA WIADOMOŚĆ-ZMARTWIŁAM SIĘ TYMI REAKCJAMI P. KIEROWNIK(MIAŁAM PRZYJEMNOŚĆ ROZMOWY TELEFONICZNEJ)TAKIE SAMO ODNIOSŁAM WRAŻENIE. JEST BE....!POZDRAWIAM :| :oops:
majeczka

witam ponownie, no i jestem w tym Korabie:( Rzeczywiście warunki takie sobie. Umeblowanie ok- nowe, ale reszta w znaczeniu budynku to mam wrażenie że wszystko tam się zatrzymało jakieś 15 lat temu. Z jedzenia to tylko śniadania i kolacje są ok. Obiady nie za bardzo. Jeśli chodzi o personel to do tej pory nie miałam z nikim nieprzyjemności. Aha i łazienka: pęknięta umywalka-lepiej jej nie dotykać bo sprawia wrażenie że zaraz spadnie i potłucze się w drobny mak, brak jakichkolwiek wieszaków czy półek na dodatkowe kosmetyki tylko taka pod lustrem ( a to za mała dla 3 osób). Zrobiłam kilka zdjęć tych wszystkich niedociągnięć ale narazie nie wiem jak i czy wogóle można je tu umieścić. Jeśli ktoś ma możliwość zmiany ośrodka to proponuję skorzystać.
ODPOWIEDZ