Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Iza moja wypowie trafnie pojelas ,wojskowy byl wymieniony w kotekscie najlepszego -.Wydaje mi sie ze Ty ,Romantyk i ja nalezymy do lodzkiego NFZT-u.Podlegamy tej samej placowce.Ja od ok.7 lat mieszkam pod lodzia , dokladnie 15 km. od tablicy LODZ, nie mam gospodarstwa, wiec nie lape sie na KRUS, a szkoda-ponoc tam jest prosciej.Pozdrawiam ze szpitalnego wyrka Ela
Iza03 pisze:Witam
Romantyk56 - to moja odpowiedź na pytanie wieśniaczkieli - gdzie chciałabym jechać- Oczywiście że nie wiem gdzie pojadę, ale gdyby Busko to tam są chyba trzy poszpitalne: Krystyna {byłam 5 lat temu), Włókniarz i Wojskowy. Nie jestem z Łodzi, ale moi znajomi dostawali wojskowy, więc nadzieję mam
A jak nie będzie Busko ... to też fajnie, pozdrawiam
Iza03 , życzę Ci , abyś dostała takie sanatorium , które Ci najbardziej odpowiada Każde z Nas lubi spędzać tam czas gdzie lubi Pozdrawiam miło i ciepło Ja do łodzi mam 30 km