Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A ja cały czas myślę pozytywnie, więcej już chyba nie można
Czarnych scenariuszy nigdy nie tworzyłam, nie tworzę i mam nadzieję, że tak mi pozostanie
Alleluja i do przodu
WODNIK (21.01 - 18.02)
Musisz wreszcie zdecydować, co jest dla ciebie najważniejsze - obowiązki czy pragnienia? Wtedy będziesz mógł odetchnąć spokojnie.
RYBY (19.02 - 20.03)
Nie zrażaj się trudnościami, które stają na twojej drodze.Musisz dokładnie przeanalizować sytuację i wypracować dobrą strategię.
BARAN (21.03 - 20.04)
Poczujesz, że w twoim życiu nadszedł czas na zmiany. Zadbasz w końcu o swój rozwój wewnętrzny i znajdziesz sobie nową pasję.
BYK (21.04 - 21.05)
Odkryjesz w sobie nieznane pokłady energii, które postanowisz dobrze i mądrze zainwestować. Zainspiruje cię nowo poznana osoba.
BLIŹNIĘTA (22.05 - 21.06)
Zaczniesz słuchać i zwracać uwagę na sygnały, które wysyła ci twoje ciało. Zadbasz o swoje zdrowie i dobre samopoczucie powróci.
RAK (22.06 - 22.07)
Nie pozwól, aby emocje panowały nad tobą i wpływały na podejmowane przez ciebie decyzje. Bierz pod uwagę, jak reagują inni ludzie.
LEW (23.07 - 22.08)
Przed tobą twórczy okres. Wpadnie ci do głowy kilka pomysłów, które spodobają się twojemu szefowi. Zdobędziesz uznanie w jego oczach.
PANNA (23.08 - 22.09)
Dzisiaj uda ci się pokazać, ile jesteś wart i na co cię stać. Tak trzymać! Pewność siebie i determinacja są bardzo wskazane w twojej pracy.
WAGA (23.09 - 22.10)
W twoim życiu wkrótce może się wiele zmienić. Musisz jednak przestać podejrzliwie podchodzić do wszystkiego i wszystkich.
SKORPION (23.10 - 21.11)
Zaczyna cię powoli nudzić stabilizacja, na którą pracowałeś przez długie lata. Poczujesz ochotę na przeżycie przygody lub romansu.
STRZELEC (22.11 - 21.12)
Trochę odbijesz się od dna i twoja sytuacja materialna się ustabilizuje. To da ci spokój i pozwoli na odprężenie oraz snucie planów na przyszłość.
KOZIOROŻEC (22.12 - 20.01)
Dobrym pomysłem było, aby zacząć regularne treningi. Poprawisz samoocenę, co pozytywnie wpłynie na twoje podejście do życia.
O,o dzięki za horoskop jestem panna, ale to jutro dopiero będę mogła pokazać na co mnie stać ... chociaż kto wie co dziś mnie spotkać jeszcze może, to dopiero ranek
Zdarzyć się dzisiaj może to, co najlepsze i najgorsze.
Pojawią się zamysły i plany, którym los będzie sprzyjał.
Dobry klimat do realizacji wszelkiego autoramentu.
Nie zmarnuj tego.
Miłość: Pielęgnuj przyjaźnie.
Praca: Rozwijaj skrzydła.
Zdrowie: Zła dieta może odbić się na Twoim zdrowiu ( no tak ostatnie trzy dni przesadziłam )
WODNIK (21.01 - 18.02)
Nie oczekuj niczego szczególnego, dzisiejszy dzień będzie spokojny i monotonny. To jest to, czego potrzebujesz od kilku dni. RYBY (19.02 - 20.03)
Czujesz się, jakbyś był więźniem samego siebie i otoczenia. Zdejmij z siebie tę pętle i mów innym, co cię gnębi. Uwolnij się! BARAN (21.03 - 20.04)
Nie bądź dyktatorem, staraj się tworzyć związek partnerski.W innym wypadku wszystko zepsujesz. Miłość może wiele ci dać. BYK (21.04 - 21.05)
Nie oceniaj innych według swojego punktu widzenia, bo bywasz niesprawiedliwy. Staraj się podchodzić do innych ze zrozumieniem. BLIŹNIĘTA (22.05 - 21.06)
Jesteś osobą godną zaufania, odpowiedzialną i systematyczną. Ale jeśli będziesz bierny, twojej pracy nikt nie zauważy. RAK (22.06 - 22.07)
Zmiana partnera nie pomoże, jeśli nie zmienisz podejścia. Nie zawsze tylko ty masz rację. Współdziałaniem więcej osiągniesz. LEW (23.07 - 22.08)
Masz sporą fantazję. Staraj się wykorzystywać swój atut, tym sposobem potrafisz załagodzić spory i doprowadzić do harmonii. PANNA (23.08 - 22.09)
Jeśli masz problem z podejmowaniem decyzji - przemyśl, czy zajmowane stanowisko jest dla ciebie odpowiednie. WAGA (23.09 - 22.10)
Nie ufaj osobie, którą ostatnio poznałeś lub znasz dosyć krótko. Jej intencje mogą nie być szczere. Zechce cię wykorzystać. SKORPION (23.10 - 21.11)
Propozycja bardziej intratnego stanowiska lub zmiany pracy może być bardzo niekorzystna. Przemyśl to dobrze. STRZELEC (22.11 - 21.12)
Masz wiele talentów. Staraj się jednak, aby twoje wysiłki nie poszły na marne. Eksponuj siebie i pokazuj, co potrafisz. KOZIOROŻEC (22.12 - 20.01)
Dzisiejszy dzień pobudza intelektualnie, co sprzyjało będzie wszelkim interesom, przedsięwzięciom związanym z handlem i rzemiosłem.
.... a ja, czy jakiś mam problem na zajmowanym stanowisku... ... mam z porannym wstawaniem, bo będąc na moim stanowisku nie mogę długo pospać - 5:30 pobudka, muszę nad tym pomyśleć... chociaż wypowiedzenie obiecane lada dzień mogę dostać i po problemie i po stanowisku
Sloneczko pisze:A ja powinnam zdjąć z siebie pętle i powiedzieć wszystkim co mnie gnębi
Cholerka ale co mnie gnębi i czy mnie gnębi
Sloneczko ,,,, czyzby te petle nas laczyly
- u mnie tez ale zagnebienie odebralam dzis dwie kule ,,, a jutro beda mi z rana , konczyne reperowac oby na jutro byl pomyslny ten " przepowiednik"
WODNIK (21.01 - 18.02)
Jest dziś szansa na krótkie podróże i ekscytujące spotkania w gronie przyjaciół czy w grupach zainteresowań. Wykorzystaj ten czas dobrze. RYBY (19.02 - 20.03)
U osób mających niekorzystną aurę, a mogą to być urodzeni 2-5 marca, mogą wystąpić pomysły pozbawione rozsądku. BARAN (21.03 - 20.04)
Od dziś istotne staną się sprawy finansowe, pozycja zawodowa, praca i realizacja planów. Skup się na tym, czego naprawdę chcesz. BYK (21.04 - 21.05)
Na pewno nie będziesz leniuchować. Spędzisz ten dzień na wysokich obrotach. Możliwe są wycieczki, zajęcia sportowe. BLIŹNIĘTA (22.05 - 21.06)
Będziesz się starał wypaść jak najlepiej, chcąc zrobić na kimś wrażenie. Jakieś zajęcie zainspiruje cię na długi czas. RAK (22.06 - 22.07)
Przebywając wśród ludzi, możesz spotkać kogoś, kto spełni twoje wysokie wymagania. Bądź więc czujny i nie ignoruj innych. LEW (23.07 - 22.08)
Możesz odczuwać frustrację w związku z tym, że pracujesz poniżej swoich możliwości albo za marne wynagrodzenie. PANNA (23.08 - 22.09)
Weekend zapowiada się bardzo atrakcyjnie, zwłaszcza jeśli spędzisz go w ruchu. Dobrze ci zrobią ćwiczenia fizyczne. WAGA (23.09 - 22.10)
Udane będą imprezy wyjazdowe, wesela, uroczystości i spotkania rodzinne. Nie przesadzaj jednak z alkoholem i brawurą. SKORPION (23.10 - 21.11)
Skorpiony urodzone w dniach 3-5 listopada niech uważają, bo będą miały skłonność do popełniania błędów i pomyłek. STRZELEC (22.11 - 21.12)
Zwróć uwagę na dzieci, bowiem gwiazdy zapowiadają z nimi jakieś problemy. Zwróć uwagę na ich zachowanie i na to, co mówią. KOZIOROŻEC (22.12 - 20.01)
Twoje samopoczucie może być nieco gorsze, np. dokuczy ci ból głowy, będziesz napięty i podenerwowany. Czeka cię jakiś wysiłek.