Ustroń Narcyz 2011

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ania26
Na forum od: 11 lut 2011 20:15

Ustroń Narcyz 2011

Post autor: ania26 »

witam
mam skierowanie do w/w sanatorium na 31.03.2011 r.czy ktoś z forumowiczów też się tam wybiera ??? Jestem z Gdańska ;)
ania26

Re: Ustroń Narcyz 2011

a może teraz ktoś się znajdzie ?
anna słomczyńska
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 lut 2011 18:09

Post autor: anna słomczyńska »

witam Cię przed dwoma ldniami wróciłam z tego sanatorium .Mogę Ci dużo napisac o pobycie,dam ci dobrą rade jeśli wybierzesz pokój 2 osobowy będziesz miala super widok z tarasu który leczy już w pierwszych godzinach pobytu jest to przepiekny widok na góry czego nie ma z pokoi 3 osobowych typu studio.Wspaniały chleb na stołówce jak i jedzenie.Jesli bedziesz kożystała ZTERAPI ZAJĘCIOWEJ prowadzi ją super dziewczyna Jola .Możesz zadać pytania chętnie odpowiem
Pozdrawiam
ania26

witam, szukam kogoś kto jedzie w terminie od 31 marca do 21 kwietnia - jadę z Gdańska samochodem....
czy wiesz może czy jest tam jakiś parking, czy ma się wpływ na wybór pokoju bo chciałabym 1 osobowy (ewentualnie 2 )
czy jest tam jakiś większy sklep,
czy trzeba zabierać coś konkretnego, czego tam brakuje np. czajnik, pościel itp.
pozdrawiam
Faraon25
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2011 12:27

Post autor: Faraon25 »

zapewne jak w kazdym sanatorium czajnik masz platny ale masz go w swoim pokoju.Poscieli nie musisz brac jak poprosisz o zmiane to musza ci ja zmienic. :D
anna słomczyńska
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 lut 2011 18:09

Post autor: anna słomczyńska »

ania 26 witam w Narcyzie w każdym pokoju jest czajnik ,szklanki ,talerzyki za darmo ,posciel ,wez korkociag tego nie ma
sanatoria są na wzgórzu jest ich około 10 w dole jest miasteczko .W innych sanatoriach są sklepiki w Narcyzie nie ma.
Jest parking bezpłatny.Miasto urocze cukiernia u Janeczki super szarlotka z lodami i bitą śmietana na ciepło.
Jest gzie dobrze zjeść knajpa jedna za druga ,jest Lidl i biedronka.Z miasta mozna wrócić do sanatorium busem za 2.50
bo wtedy jest pod góre schodzi się dobrze bo w dół.pozdrawiam
iwona58
Na forum od: 26 mar 2011 23:08

Post autor: iwona58 »

Witam, mam skierowanie do sanatorium NARCYZ od 31.03 do 21.04. Jestem z Gliwic. :D
Przemo1982
Na forum od: 28 mar 2011 15:27

Post autor: Przemo1982 »

WitaM.
Moj tato dostal skierowanie do Narcyza od 12 kwietnia do 5 maja.
Mogłby mi ktos napisac jak daleko jest od stacji PKP do Narcyza ?????

Aaaa i mam jeszcze jedno pytanie:
Jak wyglada sprawa np. z duzymi świetami - czy jest jakas przepustka ?????
iwona58
Na forum od: 26 mar 2011 23:08

Post autor: iwona58 »

Od dworca do Narcyza 20 min. miejscami ostro pod górę. Ale na dworcu są taksówki,busiki też powinny jeździć.
Przepustki zwykle dają bez problemu, trzeba wcześniej zgłosić lekarzowi.
Przemo1982
Na forum od: 28 mar 2011 15:27

Post autor: Przemo1982 »

Hej.
Wczoraj wrocilem z Narcyza, gdzie zostawilem mego tate, choc musze przyznać ze z checia bym sam tam zostal. Bardzo mi sie podoblo tam.
Ogolnie tato dostal pokoj 3 osobowy na trzecim pietrze. Z balkonu widok na gory ( zdjecie moge przesłać na maila). Mial byc z jeszcze z dwoma facetami ale odziwo nie dojechali jeszcze, wiec pierwsza noc spedzil sam w pokoju.
Osrodek piekny. Czajnik, zelazko, sztucce, szklanki byly tam. Jedyny minus ktory tam zastalem to TV. Telewizor byl ale tylko mial w sobie dwa kanaly. Jakies radio channel i jakas telegazeta miejscowej telwizji kablowej. W recepcji powiedzieli nam aby mieć wiecej kanalow trzeba wykupić karte z reszta programow.
ODPOWIEDZ