Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam,mam być nową kuracjuszką owego sanatorium,chciałabym się dowiedzieć o której trzeba być aby dostać w miarę przyzwoity 2-osobowy pokój,czy można mieć swój czajnik i telewizor? Czy rzeczywiście diabeł jest taki straszny jak go opisują na forum.Jadę pierwszy raz 14.02.2011 i trochę się boję.
Moze ktoś odpisze na jagoda63-[email].pl.
Jakby czytali to współkuracjusze to pozdrawiam
Wiecie co czytam te wasze opinie i jestem w szoku.Wlasnie koncze turnus w Gracji i jestem bardzo zadowolony.Jedzenie w porzadku rechabilitantki super mozna sie posmiac i pogadac. Mozna wracac pozniej niz o 22 tylko trzeba zglosic ale z tym nie ma klopotu.Wiadomo to nie hotel 5 gwiazdkowy ale warunki sa moim zdaniem dobre.Ja na pewno bede chcial tu wrocic.Jezeli sie tu wybieracie nie czytajcie tych bzdur co tu pisza JA POLECAM NAPRAWDE FAJNE MIEJSCE
witaj jestem własnie na turnusie i jest fajnie tylko potrzeba dużo leków właśnie panuje grypa jelitowa 3/4 ludzi jest chorych dziś był sanepid i jest ciekawie .ciepło jest jak ubierzesz kurtke na besen w skarpetkach bo grzybek :twist trzymaj sie ed:
Witaj kpk grzybki to ja nawet lubię ale nie na stopach Mam pytanie na jakie zabiegi mogę liczyć pod kątem stawów kolanowych .Jaki jest personel fizykoterapii i tak ogólnie ,jedzenie ,pokoje, kuracjusze. Co powinienem zabrać ze sobą i najlepiej o której się zgłosić do meldunku.Wiem że tego trochę dużo ale jestem kompletnie zielony w tym temacie ponieważ będzie to mój pierwszy raz w sanatorium.Jeśli nie zraziłem ciebie tym wywodem proszę odpowiedz i nie życzę ani grzybków ani kłopotów żołądkowych .