Ciechocinek Szpital Uzrowiskowy nr 1

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Kuracjusz43
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 18 sty 2013 08:05

Ciechocinek Szpital Uzrowiskowy nr 1

Post autor: Kuracjusz43 »

Witam,
ZUS skierował mnie w ramach prewencji to tego ośrodka. Turnus od 11.04.2013r.
Może ktoś jedzie w tym samym terminie ?? Nie chciałbym wylądować w pokoju z osobami, którym będzie przeszkadzał mój tryb życia.
A może i dałoby się połączyć jakoś transport. Jadę z Częstochowy samochodem, mogę kogoś zabrać.
Acha - 43 to wiek a nie rok urodzenia ;)))))))))))))))
Pozdrawiam serdecznie.
Kuracjusz43
Kuracjusz
Kuracjusz

Re: Ciechocinek Szpital Uzrowiskowy nr 1

Czyżby nikt w tym terminie sie nie wybierał ?? Będę sam ??:))))))))
eleri
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2013 13:01

Post autor: eleri »

Na pewno jedzie dużo ludzi , ośrodek mieści około 600 osób ja mam wspaniałe wspomnienia i osoby z którymi utrzymuje kontakty do obecnej chwili w Ciechocinku jest cudownie na dansingi uciekaj dalej tam kiepska muzyka . Przyjemnego wypoczynku i niepowtarzalnych wspomnień :lol:
Kamis3
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2013 20:24

Post autor: Kamis3 »

Eleri proszę o więcej informacji na temat tego szpitala warunki lokalowe, baza zabiegowa, kadra, wyżywienie itp

Kuracjusz 43 niestety mój turnus od 6 maja, więc będziesz przecierał szlak, również proszę o podzielenie się spostrzeżeniami na forum, jeśli oczywiście będziesz miał możliwość podczas pobytu.
Życzę udanej rehabilitacji.
eleri
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Ja byłam 2 lata temu niektóre pokoje były przed remontem, baza zabiegowa na 6 personel przemiły lekarze wspaniali zawsze służą pomocą w pokojach łazienki , posiłki mizerne i nie smaczne na dole kawiarnia z dansingami basen na miejscu potrzebne ładne ciuszki ja nie miałam tylko rzeczy sportowe i niestety musiałam kupić coś fajnego towarzystwo bomba do dziś utrzymujemy kontakty było cudownie tobie życzę niezapomnianych wspomnien. Jest gdzie spacerować zabiegi są do 15 miłego pobytu ja 19 lutego jadę do Uniejewa pozdrawiam :lol:
eleri
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

W trym terminie jedzie maja koleżanka fajna 40 ma na imię Kasia wolna fajnie tańczy szczupła jasne krótkie włosy byłyśmy obie dwa lata temu kontakt mamy cały czas chociaż ona z Płocka a ja z Warszawy życzę miłego pobytu i tak jak ja niezapomnianych wrażeń :roll:
eleri
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Kuracjuszu 43 co się nie odzywasz już wszystko wiesz :?:
Kuracjusz43
Kuracjusz
Kuracjusz

Nie było mnie :) Ale już wróciłem i jestem. Pytanie czy dasz namiar na Panią Kasie, skoro jedzie w tym samym terminie?? :)
Kuracjusz43
Kuracjusz
Kuracjusz

No i mi eleri zamilkła - a szkoda ;))))))))))
monia 37
Na forum od: 11 mar 2013 19:10

Post autor: monia 37 »

Witam :) szkoda ze jedziesz tak wczesnie bo jade dopiero 16 04 no i niestety do do osirodka ZNP na mickiewicza Pozdrawiam
ODPOWIEDZ