Jakie sanatorium polecacie?!

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2012 11:16
Staż sanatoryjny: 6

Re: Jakie sanatorium polecacie?!

Post autor: kasiula »

Dziękuję garbysiu...kidyś kochałam tylko morze..a teraz pokochałam i góry..więc tak liczę ile osób poleca Krynicę..tam jeszcze nie byłam..pozdrawiam i życzę milego wieczorku..
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie będzie mnie tu kilka dni...idę jutro do szpitala a w czwartek mam operację..ale jak wrócę to przeczytam wszystkie wpisy i opinie o polecanych sanatoriach i ślicznych cudownych miejscach/////buziaki dla wszystkich i trzymajcie za mnie kciuki!
Marcysia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 paź 2011 22:51

Post autor: Marcysia »

Kochani ! pomóżcie mi podjąć decyzję gdzie prywatnie wyjechać do sanatorium aby wszystko było w jednym budynku /zabiegi,tańce i dobre warunki/.
Są opisane ośrodki i w wielu tez byłam mimo wszystko trudno mi się zdecydować/sks/morze czy niziny ? Biorę pod uwagę Kołobrzeg i Busko ,a wyjazd luty.
Pozdrawiam sympatycznych forumowiczów .
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

Witaj! na luty to w Busku możesz mieć problem z miejscami ale tak jak sobie życzysz to Włókniarz,Słowacki i Wojskowy Szpital Uzdrowiskowy jest jeszcze Nida Zdrój.Powodzenia
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Do Marcysi

Sanatoria umiejsowione np w Krynicy czy innych miejscowościach gorskich maja inna specyfikę niz santoria nizinne czy tez nadmorskie
w chwili Obecnej Nasz Zasłuzony kolega MAX z portalu wizytuje Kołobrzeg i sa jego relacje
Ty okresliłas
co cie Interesuje , zabiegi ,zabawa i inne...Ja osobiscie moglbym bo kiedys prawie mieszkałem po 2-3 pobyty wciagu roku Ośrodek wczasowo-Sanatoryjny SAN w Kołobrzegu zapewne pojawią się oponęci ,ale obecnie gdy Ośrodek zostal dość gruntownie wyremontowany Ja Go polecam ,jest rowniez jego Rywal od lat dawny Wegiel Brunatny -obecnie Verano Każda Sugestia będzie zapewne Subiektywna ,wszak każdemu z Nas podobaja się inne osrodki i wybor będzie bardzo TRUDNY
Marcysia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Do Anki i Darka ; dziękuję za wskazanie ośrodków.

Faktycznie jest to trudny wybór,bo siarka w Busku nęci a uroki Kołobrzegu przyciągają.
Widoki w górach obecnie są śliczne ,drzewa kłaniające się pod ciężarem śniegu i ta lśniąca biel !!!
Jednak tęsknię za morzem i podejmuję decyzję -Kołobrzeg zimą .

Pozdrawiam
gabrysia1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2013 20:04
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: gabrysia1 »

do Marcysi
zarezerwowalam prywatnie z promocją " pakiet zdrowia "do Kolobrzegu Verano od 9 do 23.03.2013
( bo cieplej i dluzsze dni na spacery nad morzem niż w lutym) na 2 tygodnie pokoj 1-osobowy za 1860 zl
wejdż na www,verano.pl i poczytaj
może zdecydujesz się i pojedziemy razem będzie weselej
ps Promocja jest od teraz do 28.03.13
Marcysia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witaj Gabrysia.
Tak przeglądałam promocje we wskazanych sanatoriach i jest w czym wybrać .
Ja niestety mogę jechać w najbliższym okresie i marzec odpada .Jest mi miło,że napisałaś
bardzo dziękuję i pozdrawiam.
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam wróciłam już..i widzę,że mój post ma powodzenie.....pozdrawiam wszystkich. :)
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Może to nie tu powinnam o to spytać ale spróbuję.Wróciłam ze szpitala po operacji i szpital skierował wniosek do NFZ o przyznanie mi sanatorium poszpitalnego..Czy ktoś z kuracjuszy orientuje się jaki jest przybliżony okres oczekiwania na takie sanatorium poszpitalne.Pozdrawiam wszystkich i jeśli ktoś się orientuje w tym to proszę o pomoc.
ODPOWIEDZ