Exelsior Iwonicz-Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Ala+P
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 gru 2013 08:55
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Re: Exelsior Iwonicz-Zdrój

Post autor: Ala+P »

Jadę tam 19 lipca br.Może ktoś jedzie w tym terminie z okolic Siedlec, Łukowa? Trochę mam obawy (opinie o tym ośrodku są różne), ale mam nadzieje, że będzie Ok.Gdyby ktoś chciał mi powiedzieć coś bliżej o tym ośrodku i okolicach bardzo proszę :?:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

andy8888 pisze:Osoby które mają problem z samodzielnym poruszaniem się mają przydzielanego sanitariusza który przychodzi do pokoju i zawozi na zabiegi,a tam pomaga przy wszystkich sprawach związanych z zabiegami, przesiadanie się,rozbieranie, ubieranie itp... Osoby które ze względu na stan zdrowia nie mogą lub nie chcą korzystać ze stołówki mogą mieć dostarczane posiłki do pokoju.
Naprawdę???
bogjan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 14:24

Post autor: bogjan »

Pink pisze:
andy8888 pisze:Osoby które mają problem z samodzielnym poruszaniem się mają przydzielanego sanitariusza który przychodzi do pokoju i zawozi na zabiegi,a tam pomaga przy wszystkich sprawach związanych z zabiegami, przesiadanie się,rozbieranie, ubieranie itp... Osoby które ze względu na stan zdrowia nie mogą lub nie chcą korzystać ze stołówki mogą mieć dostarczane posiłki do pokoju.
Naprawdę???
Byłem tam z 15 razy w ciągu 25 -ciu lat.Tak jest naprawdę.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy