Exelsior Iwonicz-Zdrój
-
Ala+P
- Kuracjusz

- Na forum od: 04 gru 2013 08:55
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Exelsior Iwonicz-Zdrój
Jadę tam 19 lipca br.Może ktoś jedzie w tym terminie z okolic Siedlec, Łukowa? Trochę mam obawy (opinie o tym ośrodku są różne), ale mam nadzieje, że będzie Ok.Gdyby ktoś chciał mi powiedzieć coś bliżej o tym ośrodku i okolicach bardzo proszę 
-
forumowicz
Naprawdę???andy8888 pisze:Osoby które mają problem z samodzielnym poruszaniem się mają przydzielanego sanitariusza który przychodzi do pokoju i zawozi na zabiegi,a tam pomaga przy wszystkich sprawach związanych z zabiegami, przesiadanie się,rozbieranie, ubieranie itp... Osoby które ze względu na stan zdrowia nie mogą lub nie chcą korzystać ze stołówki mogą mieć dostarczane posiłki do pokoju.
Byłem tam z 15 razy w ciągu 25 -ciu lat.Tak jest naprawdę.Pink pisze:Naprawdę???andy8888 pisze:Osoby które mają problem z samodzielnym poruszaniem się mają przydzielanego sanitariusza który przychodzi do pokoju i zawozi na zabiegi,a tam pomaga przy wszystkich sprawach związanych z zabiegami, przesiadanie się,rozbieranie, ubieranie itp... Osoby które ze względu na stan zdrowia nie mogą lub nie chcą korzystać ze stołówki mogą mieć dostarczane posiłki do pokoju.