Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
anusia153 pisze:Zbyszku zgadza się okolice Horyńca , akurat ten bunkier znajdują się na wzgórzu Hrebcianka Brusno Stare .
No cóż byłem bardzo blisko. Tylko poszedłem w drugą stronę. Te obiekty są bardzo do siebie podobne.
eluunia pisze:Szkoda że trzeba się do nich przedzierać jak za partyzantki
Chyba za "partyzantki" było łatwiej. Nie były tak zarośnięte różnymi chaszczami. To może ja - tak coś od siebie. [ obrazek zewnętrzny ] I oczywiście pytanie - Co to za obiekt i gdzie się znajduje?