Stróże 05-28.06.2015
-
forumowicz
Re: Stróże 05-28.06.2015
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
Pink nie bądź złośliwa . jest takie przysłowie ; '' Nie życz drugiemu co Tobie nie miłe ''Pink pisze:Jeśli jest rygor, to w porządku. Na prewencję ZUS w sam raz
a tak nawiasem pewnie sama byś pojechała tylko nie możesz i z tego powodu ten sarkazm
Próbować zawsze można zmienić termin choć czasu pozostało nie wiele .
Wysłałem Ci na PW numer telefonu do Pomorskiej prewencji ZUS tam Ci powiedzą u źródła.Pozdrawiam
-
forumowicz
Cóż, są rozmaite upodobania. Osobiście lubię zdyscyplinowanie. Zresztą jest wybór. albo przestrzegasz regulaminu, albo do widzenia
Sądzisz, że chciałabym tak wyjechać? Nie, nie chcę wyjeżdżać nigdy nigdzie w ramach jakichkolwiek "prewencji", ani policyjnej, ani medycznej. Dziwne?
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
Dużo spokoju Ci życzę i troszkę innego spojrzenia na pewne sprawy.
Ze słowem "" prewencja""też jakiś uraz bo już któryś raz z kolei podkreślasz to
Dziękuję wszystkim za opinie i wskazówki, a w szczególności. koledze ,,sztani'' za nr tel. Spróbuję skorzystać z Waszych podpowiedzi i zmienić miejsce, tylko szkoda mi terminu.
Wdzięczna kuracjuszka!
Ponieważ pierwsze wolne terminy są w okresie jesieni - może być zimno i nieprzyjemnie.
Myślę, że w Stróżach znajdzie się nie jedna osoba z życiem i niezłym poczuciem humoru a co za tym idzie to i obóz koncentracyjny da się przetrwać!
Więc myślcie pozytywnie, zabierajcie tylko dobre humory i do Stróży - damy radę!
Narka!
Twój wybor-Twoja decyzja.Ta miła pani musiała byc miłą ,żebyś nie zrezygnowała -bo ktos tam jeździć musi.Byłam kiedyś w czerwcu w sanatorium i co? lało całe 2 tygodnie a ziąb taki że szkoda gadać ,bo to rejon podgórski był. Więc nigdzie nie jest powiedziane że czerwiec to świetna pogoda.Słońca było jak na lekarstwo.----- pisze:Jestem po rozmowie z miłą panią z ZUS-u i po głębszej analizie za i przeciw pozostaję przy ,,Stróże 05-28.06.2015''.
Ponieważ pierwsze wolne terminy są w okresie jesieni - może być zimno i nieprzyjemnie.
Myślę, że w Stróżach znajdzie się nie jedna osoba z życiem i niezłym poczuciem humoru a co za tym idzie to i obóz koncentracyjny da się przetrwać!
Więc myślcie pozytywnie, zabierajcie tylko dobre humory i do Stróży - damy radę!
Narka!
Jesień też jest piękna i wcale nie musi być zimna.Nie masz pewności że dopiero jesienią są wolne terminy to wiesz na podstawie rozmowy z miłą panią.
Jesień -wrzesień, październik to cudowne miesiące i koloryt otoczenia przepiękny.Na towarzystwo nie zawsze możesz trafić fajne a wtedy to licz na siebie.Pozdrawiam .
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
Raz byłam w czerwcu do było 14 stopni przez 2 tygodnie i padało i tylko ostatni trzeci tydzień było słonecznie i względnie ciepło.
Drugim razem też w czerwcu było ciepło i słonecznie przez 2 tygodnie a tydzień było dość chłodno i deszczowo .
Także różnie to bywa z tą pogodą.
W innych ośrodkach (kurortach !) jest gdzie pójść a w Stróżach
Twój wybór
Może się okazać, że będziesz bardzo zadowolona - nie zdziwiłoby mnie to - dzisiaj trudno trafić w gusta a o nich się nie dyskutuje
Pozdrawiam i życzę miłej rehabilitacji i pobytu