"Krystyna" Busko Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Anton
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 kwie 2015 11:55
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Re: "Krystyna" Busko Zdrój

Post autor: Anton »

Witajcie :)
ja także jestem ciekaw na jakim etapie jest remont tego ośrodka. Czy wszystkie pokoje już posiadają łazienki ?
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2014 17:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: ulanie »

Witaj Anton, od znajomej wiem, że nowa część oddana jest już do użytku od listopada 2014, ale jeszcze są pokoje bez łazienki, które mają być remontowane . Pozdrawiam Ula
Anton
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 kwie 2015 11:55
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Anton »

Dzięki za informację, Ula :)
Mam nadzieję, że dobrze trafię (na pokój z łazienką i dobrego współlokatora) i pobyt będzie udany...
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Powodzenia Anton, udanego wypoczynku, dobrego współlokatora, super zabiegów i oczywiście łazienki :D tego ci życzę :D
annarz
Na forum od: 04 sie 2014 20:19
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: annarz »

Witam,w Krystynie byliśmy w terminie 31.03.2015-20.04.2015. w częsci 'reumatologii.Zabiegi bardzo dobre,pokój wygodny,personel Lekarski,pielęgniarski na piątkę z plusem.Mieliśmy balkon,niestety nie mogliśmy z niego korzystać czy uchylić okna ,gdyż na każdym prawie balkonie w częsci szpitalnej Krystyny pacjentki przez cały dzień paliły papierosy,i śmierdzący dym szedł do ciepłego czyli pokoju.Niewiem czy to dozwolone ,ale zwracanie uwagi nic nie dawało.Były wyznaczone miejsca na zewnątrz budynku-ale komu chce się wychodzić.To nie wina personelu -ale hamstwa pań które mieszkały w pokojach 109,111,113 i.t.d Anna ze 107
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Aniu :kwiat: złe zachowania kuracjuszy, palenie papierosów i to co nam przeszkadza zawsze należy w delikatny sposób
przekazać osobom,które przyczyniają sie do naszego dyskomfortu a jeżeli to nie pomaga to zgłosić tam gdzie potrzeba.
Takie zachowania należny eliminować.
Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Aniu, a ja wrzesień/październik2014 mieszkałam w Krystynie w pokoju nr 46 na kardiologii,( ale ja powinnam być na reumatologii) z balkonu mogłam korzystać wchodząc z korytarza, ale ten sam problem, panowie w większości od 5 rano, do późnego wieczoru palili papierosy... nawet pranie trzeba było zabierać, uwagi nie skutkowały... :!:
Pietruszka
Na forum od: 25 kwie 2016 12:52

Post autor: Pietruszka »

Czy ktoś był tam ostatnio i może coś opowiedzieć? Remont wciąż trwa czy już się skończył? Sprawa pokoi, tego ile jest w nich osób, a zwłaszcza tych łazienek, bardzo mnie martwi... Wysyłam w czerwcu mamę, zależy mi, żeby miała jak najlepiej...
forumowicz

Post autor: forumowicz »

ulanie pisze:...panowie w większości od 5 rano, do późnego wieczoru palili papierosy... nawet pranie trzeba było zabierać, uwagi nie skutkowały... :!:
To na pewno nie byli żadni "panowie" :(
Panowie tak nie postępują :idea:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam Pietruszko-bardzo fajnie to brzmi :) Krystynę masz opisaną na 2 stronie tego tematu i to z tego roku-Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ