Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Taki sanatoryjny żarcik
W sanatorium
Poznali się w sanatorium. Pierwszego dnia pogładził ją po dłoni. Drugiego dnia chwycił ją po rękę. Trzeciego dnia, kiedy objął ją w talii, rozdrażniona spytała:
- Myślisz, że ja tu na pół roku przyjechała
Myślę, że tu chodzi o coś innego.
Wolę bawić się w towarzystwie, które jest mniej więcej w tym samym wieku co ja
Ja nie chcę czuć się jak mamuśka tylko jak kobieta
Wyniańczyłam swoje dzieci i teraz oczekuję od życia spokoju i szacunku
A dlaczego nie?
Jeżeli ktoś nie ma życiowego partnera i dokucza mu samotność to dlaczego miałby tego nie robić?
Nawet na tym forum kilka osób napisało,ze w sanatorium poznało miłość swojego życia.
Pozostałym adoracja i mały flirt tez nie zaszkodzą. Nie mówię tu o zdradach, robieniu krzywdy żonom i mężom ale na boga - dlaczego miałabym nie iść na tance z fajnym kolegą? Co i Tobie, Pink polecam
Aga przecież to Twoja sprawa z kim spędzasz czas w sanatorium.
Opisze zdarzenie jakie mnie spotkało w Krynicy. Byłam w sanatorium i wybrałyśmy się do Hawany na tańce. Usiadłyśmy , zamówiłyśmy co trzeba, siedzimy, rozmawiamy i w pewnym momencie podchodzi do nas Pani sprzedająca róże i wręcza każdej z nas po róży. My mówimy, że nie kupujemy, A ta Pani na to, że pan od stolika nr.... zafundował nam te róże. Takie byłyśmy zszokowane, ponieważ nie znałyśmy tego Pana. taki był dżentelmen.
Pozdrawiam
Ale przecież Pink nie trzeba tłumaczyć
Ma taki staż sanatoryjny -11 , ze przecież wie jak wygląda dzień kuracjusza
Aga masz całkowitą rację także i ja bardzo chętnie poznałabym miłość swojego życia i wcale się z tym nie kryję