Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Nie wiem bo ne sprawdzałam obecnie ale w zeszłym roku właśnie POLONUS zawiesił kursy do Wisły z powodu nieopłacalności. A przewoźnikiem w sezonie letnim był PKS radom
anezobk pisze:Kurs 2055 - Pospieszny
kursuje co drugi dzień
kursuje od 01.05.2015
nie kursuje 25.12, 01.01 oraz I-szy dzień Wielkanocy
nie kursuje w Wigilię, Sylwestra i Wielką Sobotę
Przedsprzedaż najwcześniej na 31 (dni) przed planowanym odjazdem.
Przewoźnik
POLONUS
02-305 Warszawa
Aleje Jerozolimskie 144
PKS Warszawa - Ustroń
Informacje o kursie POLONUS Warszawa - Ustroń. Sprawdź aktualny rozkład jazdy autobusów i ceny biletów.
Tyle mi się udało znaleźć.Może komuś się przyda.Czas podróży: 9g. 10min; Odległość: 436km cena 69 zł.
Dzięki Też tę informację znalazłyśmy. Niestety, już nie ma - kurs zawieszony. Proponuję swojej koleżance autostop