Rymanów-Zdrój , Zimowit

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ZeSlaska
Na forum od: 14 sty 2013 16:03

Re: Rymanów-Zdrój , Zimowit

Post autor: ZeSlaska »

Witaj Wiolaa. Ja też je "znalazłem" ale mam lepsze. Z Zabrza kursuje codziennie autobus do Krakowa, a z Krakowa jest też do Rymanowa. Z przesiadką ale oszczędzam ok. 2 godz. drogi.
zocha61
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 paź 2012 20:51

Post autor: zocha61 »

Witaj Astylbe ,odpowiadam na twoje pytania.W Rymanowie Zdroju jest bankomat z Banku Spółdzielczego można tez płacić kartą w sklepie,zasięg na telefony jest na wszystkie sieci oprócz T-mobile .Nie ma zasięgu z T-mobile w samym sanatorium Zimowit ale obok na górce w lesie i w mieście już jest.Nawet chodząc po korytarzu na ostatnim piętrze też złapiesz zasięg.Pokoje są dwu i trzy osobowe.Sklepów bardzo nie ma, są delikatesy bardzo dobrze zaopatrzone,jest też Biedronka ale to W Rymanowie około 5 km od Rymanowa Zdroju.Wszystko połapiesz na miejscu,są tacy co tam już byli i są kolejny raz od nich się dowiesz wszystkiego.Życzę miłego pobytu.
astylbe
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2012 22:51

Post autor: astylbe »

Witaj Zocha61! Bardzo dziękuje za cenne informacje i ciepłe słowa. Pozdrawiam Cię serdecznie!
wiolaa
Na forum od: 14 sty 2013 20:25

Post autor: wiolaa »

Witaj "ZeSlaska" mógłbyś wysłać mi linki stron połączeń o których mówisz? Konkretnie Kraków-Rymanów Zdrój, niestety znalazłam tylko z przesiadkami.. Pozdrawiam
ZeSlaska
Na forum od: 14 sty 2013 16:03

Post autor: ZeSlaska »

A proszę bardzo Wiolaa: http://www.sanbus.sanok24.pl/pl/12 Tutaj masz cały rozkład jazdy niestety ale tylko do Rymanowa. Potem trzeba się przesiąść. Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ