Lubelski NFZ

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
henrys66
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2013 20:56
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 13
Podziękowano: 1 raz

Re: Lubelski NFZ

Post autor: henrys66 »

Witam wszystkich Forumowiczów.Arka jest hotelem czterogwiazdkowym ,kuracjusze są kwaterowani w pokojach o takim samym standardzie co normalni goście.Sporo jest Niemców,którzy również korzystają z zabiegów tak jak NFZ , jedynie na stołówce widać różnicę ...mają szwedzki stół .Dla kuracjuszy NFZ jest trzy diety do wyboru jedzenie bardzo smaczne i wystarczające. Posiłki na dwie tury , jednocześnie jest zakwaterowanych w hotelu około 400 osób.Bardzo dobra baza zabiegowa wszystko w jednym obiekcie basen sauny , spa itd.Można poprosić Pana Doktora o konkretne zabiegi poza masażem klasycznym, tylko odpłatnie.W obiekcie trzy restauracje , kawiarnia obrotowa na 11 piętrze .VIP club i lobby bar w którym odbywają się codziennie dyskoteki. Pogrywa nawet Marek Sierocki i zespół Żuki.Przed kolacją odbywają się tu koncerty saksofonowy , fortepianowy i inne jednym słowem wiele atrakcji.Do portu i na molo jest około 4 km. Z pod hotelu do centrum kursuje autobus komunikacji miejskiej.To tak z grubsza.Jak coś to pytajcie.Pozdrawiam.A ha zabierzcie sporo kasiorki bo Kołobrzeg generalnie jest drogi . :D
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 67 razy

Post autor: Suzen »

henrys66 pisze:...VIP club i lobby bar w którym odbywają się codziennie dyskoteki. Pogrywa nawet Marek Sierocki ....Przed kolacją odbywają się tu koncerty saksofonowy , fortepianowy i inne jednym słowem wiele atrakcji.
Już mi się podoba i to bardzo :D 8-)
Dla każdego coś miłego...dla ucha również-różne gatunki muzyki.
mmaria
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 maja 2014 15:22
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: mmaria »

witam, dzięki za informacje jadę z ZUS od 2-11-2015, czy jest szansa na jedynkę i czy jest kriokomora i borowina, z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03

Post autor: maria123 »

Moja kolejka wolniutko się posuwa do przodu ;) Mam wrażenie,że ostatnio tempo ostatnio zwolnił się. od 13 kwietnia posunęła się kolejka o 222 numerki w dół. A u Was jak leci kolejka :?: Czy też tak wolno :?: Pozdrawiam czekających ze mną w kolejce i życzę dużo cierpliwości i przyjemnego czekania :kwiat:
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 08 gru 2013 08:04
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: anusia153 »

Maryś u mnie to samo :kwiat: , w żółwim tempie idzie albo i wolniej jeszcze :evil: , cóż zrobić , trzeba stać , a tak mi się nie chce :lol: :lol: Pozdrawiam :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ja już nie obserwuję z dnia na dzień ruchów numerków.
10 marca otrzymałem 22118, a dzisiaj mam 19888.
Czyli 2230 w dół przez ten okres czasu.
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03

Post autor: maria123 »

Dochodzę do wniosku, że im bliżej mety ta kolejka wolniej się posuwa. ;)
alapa
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 lip 2012 17:43

Post autor: alapa »

U mnie od kilku dni stoi w miejscu.Ktoś się ychyba wpycha bez kolejki a ja nic nie mogę zrobić:-)
wojtek11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 gru 2012 14:45
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: wojtek11 »

alapa pisze:U mnie od kilku dni stoi w miejscu.Ktoś się ychyba wpycha bez kolejki a ja nic nie mogę zrobić:-)
alapa to ja wpycham się przed twoją kolejkę :? :) i czekam cierpliwie na wiosnę 2016 r życzę cierpliwości :) w oczekiwaniu na swój wyjazd :) :)
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 08 gru 2013 08:04
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: anusia153 »

U mnie tydzień zamknął się lekkim spadkiem :) dobrze że nie wzrostem :lol: tak też już w tej kolejce bywało .Pozdrawiam :kwiat:
ODPOWIEDZ