Muszyna maj- czerwiec 2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
KaHatki
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 29 kwie 2015 19:27
Oddział NFZ: Śląski

Muszyna maj- czerwiec 2015

Post autor: KaHatki »

Witam :)
Wyjeżdżam w tym terminie na turnus do Muszyny na Mściwujewskiego. Czy jest ktoś, kto również tam się wybiera w tych miesiącach?
KaHatki
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Re: Muszyna maj- czerwiec 2015

Witam ponownie. Chciałabym prosić Forumowiczów o jakieś świeże :) info na temat pobytu w sanatorium w Muszynie na Mściwujewskiego.
... wyposażenie pokoju, zabiegi, na którym piętrze najładniejsze pokoje, dostęp do tv czy netu, z pewnością coś co Was mile lub (nie)mile ;) zaskoczyło. Z góry dziękuję.
KaHatki
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Wygląda na to, że żaden dobry duszek nie spoglądał na mój post :roll:
I dalej moja wiedza pozostała na tym samym poziomie 8-)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

W Muszynie jest kilka sanatoriów na tej ulicy. Możesz podać nazwę ośrodka, do którego się wybierasz?
KaHatki
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Dziękuję, że odezwałaś się :)
Na skierowaniu mam napisane tak: Muszyna Sanatorium Uzdrowiskowe Mściwujewskiego 1.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

KaHatki to chodzi o sanatorium Muszyna w Muszynie. Na wzgórku w zakolu Popradu. Piękne widoki. Byłem tam w 2004 r. Dwa lata temu byłem tam przejazdem i widziałem jakieś remonty przy budynku. Po sąsiedzku jest Korona z baletami. Życzę miłego towarzystwa i udanego pobytu.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Jest dobrze. Będziesz mieć na miejscu świeżutką Muszyniankę, wysokiej jakości i smaczną wodę mineralną, jedną z moich ulubionych.
KaHatki
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Super, że się odezwaliście i dziękuję za informację o wodzie mineralnej - też ją lubię :)
Mnie jednak chodzi bardziej o wskazówki dotyczące np. zakwaterowania, na którym piętrze wybrać (o ile można prosić oczywiście) pokój, czego się wystrzegać - tutaj mam na myśli jakieś przyziemnie, życiowe sytuacje itp. Moje doświadczenie jest mierne stąd ciekawość ;)
xzibi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2013 14:27
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 1 raz

Post autor: xzibi »

Mam wiadomości dość stare o z przed 4 lat więc,neta nie było ale obok w Koronie stał komp stacjonarny, TV odpłatnie i dają przewód antenowy i pilot (można przewód zabrać z domu a pilot to ten który śpi najbliżej TV). Pokoje nawet nawet nie było ciasno bo w Koronie to masakra gorzej jak w wojsku jak by mogli to piętrowe łóżka by wstawili czyli ciasnota.Zabiegi na miejscu włącznie z basenem.Pokój brałbym na najwyższym piętrze widoki super.Ja osobiście byłem w pokoju studio we 4, dotarłem jako ostatni. Tam jest najwięcej miejsca są dwa pokoje, łazienka i wc osobno, kuchnia też jest, balkon.Parking płatny ale na dole jest gdzie auto zostawić.A co do wody to Milusia jest super i pani która " polewa " a byłem tam też przejazdem też super, naleje w butelkę.
KaHatki
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Mam coraz więcej informacji :kwiat: Świetnie :) Czyli neta niet, o ile nie mam własnego :ugeek:
A ten "dół" parkingowy dla autek jest bardzo na dole od bazy sanatoryjnej czy niekoniecznie ? I czy w ogóle jest to "dół" bezpieczny, a płatny jest płatny bo strzeżony?
ODPOWIEDZ