Widziałam taki pokój w "Równicy" na V p. i myślę, że do tak przygotowanych ośrodków NFZ kieruje osoby na wózkach
Sanatorium z przestronnymi pokojami
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
Re: Sanatorium z przestronnymi pokojami
Widziałam taki pokój w "Równicy" na V p. i myślę, że do tak przygotowanych ośrodków NFZ kieruje osoby na wózkach
- roxy
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 24 sty 2014 23:31
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 7
- klaraklara
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 mar 2013 20:09
Pozdrawiam
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
kuracja w przestronnych pokojach...
ma to być wyjazd prywatny, zwany też komercyjnym...
czy musi być koniecznie w budynku sanatorium ?
tuż obok bywają pensjonaty, wręcz apartamenty - mieszkania...
takie cuś przyuważyłem w Lądku niedaleko Jubilata...
zaś moja siostrzenica kilkakroć jeździła do Buska na 2 tygodniowe kuracje z NFZ mieszkając w pensjonatach prawie że przylegających do sanatoriów...
tam też - jak ktoś chce - znalazłby dla się sporą przestrzeń życiową ...
bo jak do tej pory to w sferze domysłu pozostał parametr dysponowania placem dla poruszania się na wózku...
...
więc ?
-
dana62
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 25 cze 2014 16:28
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 1
-
forumowicz
Nie wyśmiewaj, bo ciebie wyśmiejąAndrzej111 pisze:Teraz jak będę poszukiwał sanatorium to tylko z wielkim WC, może znasz takie?
-
forumowicz
Re: kuracja w przestronnych pokojach...
Tu nie chodzi o plac manewrowy, tylko o pokój o powierzchni min. wo metrów kwadratowych (maksymalnie dla 2 osób). Tak napisano na początkujacky6 pisze:
...w sferze domysłu pozostał parametr dysponowania placem dla poruszania się na wózku...
-
alka50+
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2015 11:50
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 42 razy
Byliśmy /4 lata temu/ na pobycie komercyjnym w dużym pokoju dwuosobowym w Centrum rehabilitacji Kruss w Szklarskiej Porębie. Duży pokój z balkonem, przedostatnie piętro, czyściutko. Wyżywienie bardzo dobre/stół szwedzki sniad.+ kolacje a obiad serwowany/ . Godziny posiłków od ...do co nie kolidowało z zabiegami i nie było gonitwy a pełny relaks. Dobra baza zabiegowa. Miły personel. Basen. Kawiarnia . Ogniska. Organizowane wycieczki.
Parking przed budynkiem /wskazane autko bo obiekt sanatoryjny oddalony od centrum/.
Drugie miejsce to Ciechocinek ,,Pod tężniami,, Tam jest wszystko czego potrzebujemy ale nie wszystkie pokoje takie są. Też komercja i też duży pokój /w stylu Ludwik / .
W Kołobrzegu ,,Arka,, ,,Ikar,, Werano,, ale dzwoniąc trzeba określić potrzeby bo nie wszystkie pokoje są duże. Dobrego wyboru.Pozdrawiam.
-
forumowicz
-
beatarock
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 10 lip 2015 21:18
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 6
barba pisze:Witamduże pokoje z ładnymi dużymi łazienkami są w są, Chrobry w Kamieniu Pomorskim,a niestety bez balkonów.