Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam serdecznie Panią która wybiera się 03.06,2015 do Ciechocinka do sanatorium Kolejowego.Dziś rozmawiałam z panem który aktualnie jest w kolejowym i usłyszałam b. pozytywną opinię.A mianowicie opieka na 5 zabiegi również na 5 odnośnie warunków w pokojach to każdy ma inne zdanie . Pozdrawiam Z.
Dzięki zstrojna za wywiad , gdybyś jeszcze mogła zapytać jak z tymi pokojami bo tego też sie boję czy już remont sie skończył i czy faktycznie są po remoncie.Może ten Pan podpowiedziałby na którym piętrze są ładne i czy wszystkie są z balkonami. Mam na imię Halina może sìę spotkamy na wieczorku , numer sobie zapisze. POZDRAWIAM.
Witam zstrojna. Jestem z Wrocławia i także jadę do Ciechocinka od 02.06.2015. Jednak chcę wyjechać 01.06. Dzwoniłem do szpitala rehabilitacyjnego nr 4 i powiedzieli,że jak się zwolni miejsce to mogę wcześniej przyjechać.