Plon Polańczyk od 13.05.2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
jol
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 21 sie 2013 23:11
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Plon Polańczyk od 13.05.2015

Post autor: jol »

Bozenozofio, basen jest jednym z zabiegów zlecanych przez lekarzy. W basenie są ćwiczenia ( dobre) z fizykoterapeutą oraz czas na pływanie, wszystko ok. ale dojazd..... . Jeśli jesteś po operacji kręgosłupa, to proś o kąpiel siarkową i jak najwięcej zabiegów w wodzie. poz
bozenazofia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2015 13:01
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: bozenazofia »

Dzięki wielkie za info:) pozdrawiam
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Post autor: nika7 »

bozenazofia pisze:Witaj Nika7, dziękuję za info:) na weekend niestety nie pojadę do domu bo mam za daleko:(, ale dzięki Twoim informacjom może w końcu zdecyduję się jak wracać do domu:).... a tak naprawdę jeszcze wcale nie dotarłam na miejsce:))) ps. czy pokoje są tylko 2 osobowe??? pozdra3wioam
Witaj, jeśli chodzi o pokoje to są dwójki ale mało, w większości niestety są trójki przerobione z dwójek. Jest bardzo ciasno, ale da się przeżyć. Czasem uda się w takiej trójce mieszkać tylko we dwie. Jest kilka ładnych dwójek, ale nie mają balkonów. Pozdrawiam cieplutko :kwiat:
bozenazofia
Kuracjusz
Kuracjusz

Niko7, dziękuję za info. Z moim "szczęściem", a w dodatku przyjeżdżając dopiero po południu w dniu rozpoczęcia turnusu... to już pewnie tylko "przerobiona dwójka":(... pozdrawiam
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Post autor: nika7 »

Nie martw się na zapas, bo wcale nic nie jest przesądzone. Nas przyjechało 3 i dostałyśmy razem pokój a nasza sąsiadka przyjechała wieczorem i były we dwie. Poza tym w Plonie zmieniano dach i dobudowano piętro. Nie wiem czy zdążą je oddać do Twojego wyjazdu ale może? Kto wie, to może nie będzie tych nieszczęsnych trójek. Miłego pobytu :kwiat:
bozenazofia
Kuracjusz
Kuracjusz

Niko7 wielkie dzięki za trochę nadziei:) :D
jol
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Ja jadę do Plonu 27 lipca ( lub 26) z okolic Radzynia Podlaskiego. Mam jedno wolne miejsce w aucie, bo jesteśmy już dwie - umówione.
bozenazofia
Kuracjusz
Kuracjusz

Jol, ale Wam zazdroszczę:)... jesteście już dwie:).... a do tego ten lipiec:).... a ja sama wybrałam sobie ten maj:).... skrupuły związane z pracą.... i żeby nie wchodzić innym w paradę w sezonie urlopowym:( teraz myślę, ze bez sensu. A mój turnus tuż tuż, a nie widzę zbyt wiele wpisów...
pozdrawiam
jol
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Bozenozofio, masz świetny termin, bo codziennie majówka!. I pięknie w Polańczyku. Jeżeli chcesz mieć pokój do wyboru, to jedź dzień wcześniej. Możesz też zadzwonić i zarezerwować pokój 211- ja mieszkałam w nim w ubiegłym roku( ładna dwójka z balkonem).
bozenazofia
Kuracjusz
Kuracjusz

Dzięki za podpowiedź.... ale jak kiedyś dzwoniłam to nie chcieli rezerwować:(
ODPOWIEDZ