Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich ,
jestem nowa na forum i chciałabym trochę włączyć się do rozmów .
Złożyłam wniosek w lipcu 2014 i też ciągle podglądam kolejkę w internecie , mam w tej chwili numerek 39500 /Gastrologia i Hepatologia/ . Myślę ,że za jakiś rok się doczekam , tylko nie wiem czy znów do Krynicy - na moją chorobą byłam tam już trzy razy .Czy jest ktoś na forum w podobnej "sytuacji" ?
Czołem młodzieży ....ja zaczynam odcinać kupony do wyjazdu numerek na dzisiaj to 11 ....zazdrościć mi proszę później to ja Wam będe zazdrościła:)....pozdrawiam:)
witaj Krzysztof...szybko mi tu proszę napisać gdzie powiodą Twoje drogi.....już myślałam że jestem jedna jedyna ....no co pomarzyć nie można?.....pozdrawiam