Polańczyk Solinka18.04

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Shahid17
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 kwie 2014 15:08
Staż sanatoryjny: 4

Re: Polańczyk Solinka18.04

Post autor: Shahid17 »

Pisanie nie jest takie proste bo tutaj problemy z netem.Jest w pokojach cena 30 zł za turnus ,ale bardzo słaby ja na ostatnim piętrze wogule nie mogę korzystać pogoda piękna .Super koncerty w Zakapiorze,jak przyjedziesz będzie otwarty Zakapiorek z tańcami ,zresztą wszystko rusza od 01.05,ale i teraz nie jest źle.Cisza od 22 ,my wracamy na czas to nie ma problemu.Ogólnie ok,posiłki bardzo dobre ,zabiegi również.Pokoje od parteru do 3 piętra małe to są najczęściej studia 2+2 albo 2+1,mają balkon te zwidokiem na Solinę mają słońce do południa ,na druga stronę czyli os Na Górce popołudniu.Na ostatnim 4 piętrze duże studia i 2-osobowe ale są bez balkonów mają za to dużo przestrzeni i lodówki.Resztę info jak uda mi sie dorwać do neta .Pozdrawiam :lol:
halinaja
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2015 17:47
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: halinaja »

Wiesiu dziękuję za info- nic nie pisałam bo miałam zepsuty komputer. Jak towarzystwo, z jakim przedziałem wiekowym? Czy w pokojach są czajniki elektryczne i jakieś naczynia (typu szklanka, talerzyk) pytam bo nie chce mi się tego ciągnąć przez pół Polski. Jak z wycieczkami z tymi płatnymi i bezpłatnymi. Jeżeli dobrze zrozumiałam nie ma tam w ogóle pokoi 3 i więcej osobowych? Będę pisać jak jeszcze przyjdzie mi coś do głowy. Pozdrawiam serdecznie-Halka
Shahid17
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 kwie 2014 15:08
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Shahid17 »

Witajcie ponownie.Info z Solinki na gorąco w pokojach są czajniki ,talerzyki, szklanki,łyżeczki ,jest telewizor płatny ,ale nie wiem ile bo nie mamy nikt na szczęście nie chciał w pokoju.Na ostatnim piętrze tym bez balkonów są jeszcze lodówki.Ach i na parterze pokoje od strony wschodniej po lewo od recepcji, też nie mają balkonów.Wycieczki organizują wszystkie biura w każdym sanatorium w Solince również,ja byłam w Lwowie z biurem z Plonu bo tak pasował mi termin,przewodniczka Marianka,super bardzo polecam ,cena wycieczki z obiadem 145 zł,jest jeszcze wycieczka do Przemyśla,coś koło 60-80 zł,Węgry-Tokaj i baseny za 185 zł,Pętla Bieszczadzka za 60 zł-polecam to Bieszczady w pigułce,i chyba Sanok za 60,są też piesze darmowe wycieczki po okolicy.Towarzystwo bardzo różne kilkoro ludzi koło 40-tki,młodszych chyba nie ma,jest bardzo dużo małżeństw,resztę ludzi 50+ i więcej ,ja mam super towarzystwo jak to się mówi do tańca i do różańca.Raczej wychodzimy na koncerty i tańce do Dedala,Plonu ,Atrium,bo u nas albo zamknięte albo nie ma ludzi bo muza i DJ słabo,no i działa Zakapiorek gdzie dobrze grają .Aha w pokojach są ręczniki jeden na basen i jeden ciemny na borowinę.Myślę ,że to już najważniejsze info,jak coś jeszcze cię interesuje to,pisz.Gorąco pozdrawiam wszystkich jadących do Solinki,myślę ,że moje opisy komuś się przydadzą. :P
halinaja
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2015 17:47
Oddział NFZ: Śląski