POLEX Ciechocinek - ocena kwiecień 2015

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Re: POLEX Ciechocinek - ocena kwiecień 2015

Post autor: Dzia_dek »

No właśnie Pink ...
Pink pisze:(...)Nie oszukujmy się ;)
Nie jest ważna nazwa obiektu tylko status. Ewentualnie jeszcze zarządzenia właściciela obiektu.
Regulaminy :roll: ... nie wierz tak do końca w słowo pisane. To jak w dowcipie:
"Idzie facet koło drewnianego płotu.
Na płocie był napis "doopa".
Pogłaskał, wbił sobie wielką drzazgę i zdziwiony mówi ...
... "no skąd ... przecież tam było napisane..."
:lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dziadek Zbyszek pisze: Regulaminy :roll: ... nie wierz tak do końca w słowo pisane.
Smutne...
Andrzej111
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2012 22:36
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Andrzej111 »

[quote="Pink"]Tylko dwa przypadkowo wybrane przykłady. Jest ich więcej, wystarczy przejrzeć strony internetowe.

Sanatorium "Rolnik" w Nałęczowie. Regulamin porządkowy dla kuracjuszy - cytat: "Obowiązuje bezwzględny zakaz picia alkoholu, zażywania narkotyków, palenia tytoniu oraz uprawianie gier hazardowych na terenie Sanatorium."

Droga Pink> Pozwolę sobie na małą dygresję: jesteś z nami na naszym Forum od 3 miesięcy i "wyprodukowałaś" w tym czasie ponad 400 postów. W żadnym z nich nie wystawiłaś opinii z pobytu w sanatorium, a podobno byłaś już 12 razy. Dlaczego nie piszesz nic o zabiegach i leczeniu? Nikomu nic konkretnego nie doradziłaś, wszystkiemu się dziwisz, a racja należy tylko do Ciebie. Każdy z nas ma jakieś minusy ale nie każdy z nas się z tym na Forum obnosi. Może czasami jest lepiej pomilczeć niż mówić dużo i o niczym? Te cytaty to chyba rodzą się tylko w Twojej głowie, a sanatoria to znasz tylko ze stron internetowych.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Brawo Andrzejku 111 -mam rację co do niebieskiego pinka -dokładnie tak samo myśli wiele osób -czego są podziękowania.Ja również odpisałam pink to co myślę o zachowaniu --odpisywaniu itd.
http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... 8&start=20
Jest nas więcej normalnie myślących ;)
Pozdrawiam ;)
Andrzej111
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2012 22:36
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Andrzej111 »

stokrotka pisze:Brawo Andrzejku 111 -mam rację co do niebieskiego pinka -dokładnie tak samo myśli wiele osób -czego są podziękowania.Ja również odpisałam pink to co myślę o zachowaniu --odpisywaniu itd.
Pozdrawiam ;)
Przepraszam, może zbyt ostro powiedziałem ale chciałem zrobić sobie kolację, otwieram lodowkę, a tam....Pink.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Andrzej111 pisze:
stokrotka pisze:Brawo Andrzejku 111 -mam rację co do niebieskiego pinka -dokładnie tak samo myśli wiele osób -czego są podziękowania.Ja również odpisałam pink to co myślę o zachowaniu --odpisywaniu itd.
Pozdrawiam ;)
Przepraszam, może zbyt ostro powiedziałem ale chciałem zrobić sobie kolację, otwieram lodowkę, a tam....Pink.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: taka dawka humoru i to przed snem ? a wiesz co? uważaj jutro w pracy bo.........możesz zobaczyć skaczącego Pinka .Te podskoki to ze szczęścia będą na Twój widok :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Proszę o powrót do tematu wątku.
Pozdrawiam