Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj!
Jadę do Bałtyku po raz kolejny...bardzo się cieszę, bo jest naprawdę super pod każdym względem...Jadę w lipcu więc pewnie będę znowu w Bałtyku II, gdyż Bałtyk I w okresie letnim jest dla komercyjnych. Pewnie dalej tak jest...
Pozdrawiam serdecznie
O to już tam byłaś i wiesz jaka jest róznica, ja byłam prywatnie w pażdzierniku i przydzielili mi Baltyk II ale szybko przeniosłam się do budynku z recepcja, ale to nie ważne, sanatorium to troszeczkę inaczej przydzielają, najważniejsza jest atmosfera i fajni ludzie jedziesz latem tak że już wszystko co fajne to będziesz miała super.
Minęło sporo czasu od dnia wpisu mojego postu...i nadal cisza.A miałam cichą nadzieję,że może znajdę fajną współtowarzyszkę do pokoju.....Do wyjazdu jeszcze trochę czasu....czekam cierpliwie...
Na miejscu poznasz fajnych ludzi. Ja też nie mogę trafić na nikogo w Perle Bałtyku na kolejnym turnusie, ale na szczęście jest kilka osób w innych obiektach i nawet gdyby u mnie średnia wieku była zbliżona do setki, to z innymi zorganizujemy coś i "czas w Kołobrzegu za szybko nam minie"
Robeo, dziękuje serdecznie za pozdrowienia i pocieszenie. Do mojego wyjazdu zostało już niewiele dni, a tu nadal nikt się nie odezwał.Mam nadzieję,że średnia wieku uczestników w ,,Bałtyku" nie będzie aż taka wysoka.Ale,cóż.... wszystko okaże się na miejscu.Miałam nadzieję,że znajdę wcześniej współlokatorkę.Kilka razy w ten sposób nawiązywałam kontakt i miałam szczęście.Życzę Ci miłego pobytu wśród przyjaznych osób.Pozdrawiam Cię serdecznie:)