Jakie sanatorium polecacie?!

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Re: Jakie sanatorium polecacie?!

Post autor: Atina »

Moja siostra czeka na sanatorium poszpitalne 3 m-ce....właśnie pakuje walizkę :) pozdrawiam
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2012 11:16
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: kasiula »

czyli bardzo szybko ....myślałam,że z 5 miesięcy przynajmniej..a tu tylko 3 miesiące.Dziękuję i pozdrawiam Ciebie......a siostrze życzę miłej i dobrej rehabilitacji
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Widzicie moi drodzy..czasem człowiek planuje coś jak ja wyjazd z PFRONU..a okazało się że jestem już po operacji ręki i lekarz skierował mnie na poszpitalne sanatorium...A już szukałam tu gdzie się wybrać..a teraz najpierw muszę poczekać na to ..kiedy i gdzie mi przydzieli fundusz...potem dopiero mogę zaplanować to co chciałam.Ale dziękuję wszystkim za opinie i podpowiedzi dobrych miejsc i dobrych sanatoriach .
bogjan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 14:24

Post autor: bogjan »

Kasiula, a jakiego województwa jesteś?To też zależy od NFZ jakie województwo?Może być 3,5,7 miesięcy a i czekają rok.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Kasiulka dbaj o ręke ...cieplutko pozdrawiam i super obiektu sanatoryjnego w darze od NFZ :) :) :)
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

bogjan jestem z wielkopolski.pozdrawiam.
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

kruszynka dziękuję...jesteś bardzo miłą i ciepłą osobą czuję.Pozdrawiam Cię również ciepło i życzę wszystkiego dobrego.
bogjan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 14:24

Post autor: bogjan »

Kasiula może wkrótce dostaniesz sanatorium.Ja też czekam na szpitalne sanatorium w czerwcu,lipcu albo w sierpniu.W innym terminie nie jadę.
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

bogjan nie rezygnuj ...nie tylko te 3 miesiące są śliczne i ciepłe..Ja w zeszłym roku byłam od 8 maja w Bieszczadach w sanatorium i było upalnie....zresztą każdy miesiąc ma swój urok..a do rehabilitacji nie najważniejszy jest miesiąc prawda??? ;)
Danuta Pietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 paź 2012 21:29
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: Danuta Pietka »

Witom serdecznie ja proponuję sanatorium Arka w Jarosławcu jest tam cudownie i niedrogo pozdrawiam.
ODPOWIEDZ