Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobry Wieczór to jakaś zmowa z tym koszeniem trawy,to chyba po to żeby Rydze i Lwy się w niej nie pochowały a przy wykoszonym obszarze tabliczka-ATENCIONE,PIF,PAF
Adela to było tak:
troszkę się wkurzyłam i zaczęłam kosiarkę znosić ze schodków....
i w tej złości schyliłam się nad kosiarką, podniosłam ja i........ KONIEC...nie mogłam sie wyprostować
I co zrobiłam???? A nic zniosłam ja na sam dół bo przecież tak sobie upierdzieliłam w tej łepetynce i co????
A nic ....... PADŁAM
Słoneczko wywnioskowałem z Twojego tekstu że wszystkie Twoje problemy zdrowotne są przez to że....wkurzyłaś się na...kosiarkę i po co to zrobiłaś....Kobieto nie lepiej by się było wkurzyć na kogoś i nie trzeba by go...nieść